• Finafiffi

    Förlänga fertilitetsåldern Pos/Neg?

    Hej!

    Läste till min fasa att man har uppfunnit ett mirakelmedel som gör att kvinnor kan bli gravida i högre ålder och klimakteriet förskjuts.

    Vad tycker ni om detta?

    Min egen åsikt är:

    Livet har sin gång. Spec, vad det gäller kroppens egna funktioner. Man har sina begränsningar då naturen själv ser till att hålla koll på utvecklingen så att det ska minska risker för nya generationers avkommor samt begränsa populationen så att det inte blir överbefolkat på vår jord! Det finns redan gott om barn tex som lever uatn föräldrar!

    Det finns en mening med varför vissa inte kan få tex. barn eller varför vissa har mer eller mindre krämpor osv! Varför ska vi människor alltid lägga oss i. Spec som i detta fall då det faktiskt inte är en sjukdom! Det finns en anledning till att kvinnanskropp fungerar i den utsträckning den gör gällande graviditet! Naturen e grym. Dem starka överlever och det är faktiskt meningen att man ska föda barn medan man är som fysiskt starkast och även har som mest styrka psykist att klara av den påfrästning som har med barnafödande och uppfostran att göra.

Svar på tråden Förlänga fertilitetsåldern Pos/Neg?