• evolyn

    Här samlas alla vi som har någon form av Reumatism - Del 2

    tack för länken...

    har så fruktansvärt ont i mina tår,det känns som att dom sitter fast i tandpetare som går av när jag går på tårna,hoppas att det snart blir bättre så här kan jag ju inte gå,struttar runt på hälarna.

  • evolyn

    Menja - Systemisk inflammatorisk bindvävssjukdom. SLE
    Pusssgurka - Juvenil cronisk Artrit, JCA
    evolyn- RA

  • evolyn
    Pusssgurka skrev 2007-06-20 21:22:26 följande:
    Egentligen 9 eftersom evolyn står med på två ställen!
    varför ha en sjukdom när man kan ha 2????
  • evolyn

    det här med hur man reagerar med värme och kyla,så varierar det jätte mycket på mig,ibland kan jag verkligen må jätte bra på vintern och ibland bara skit,samma sak på sommaren så man vet aldrig hur det blir,men i utlandsvärmen där har jag aldrig mått dåligt!

  • evolyn

    halloj jag mår skit idag i mina tår,känns som att dom ska gå av.

    har två pojkar Chris är 5år och Colin fyller 2 på lördag,med chris hade jag ett rent helvete och var nog sänliggandes väldigt mycket mina knän kunde jag inte stå på överhuvudtaget och inte blev det bättre efter förlossning,min man fick vara pappaledig i 1år,åkte iväg på klimatvård i 4 veckor och fick en skapligvändning.

    med Colin mådde jag betydligt bättre och var under graviditeten på klimatvård vilket var jätte skönt,men tyvärr så fick jag nån skada i knät och fick åka ambulans till sjukhuset med knät i låst läge dom fick inte bort låsningen och vägrade skriva ut mig haha vilken cirkus det var,ljög mig ut från sjukan för att få åka hem till sverige hade jag väntat så hade jag vart förlångt gånget i graviditeten för att få flyga,sen blev jag sittandes i en rullstol tills jag slutligen blev igångsatt i v.38

    nu rullar vardagen på och mina gossar är väldigt självgående sen mår jag bra överlag nu så det funkar bra.

    inte meningen att det skulle bli så långt!

  • evolyn
    Pusssgurka skrev 2007-06-21 14:35:20 följande:
    Menja:Jag har ju också en 4-åring.Och när hon vill bäras upp och mysa så säger jag helt enkelt att jag har ont och att jag inte kan. Och hon förstår det!Istället brukar vi sätta oss i soffan eller lägga oss i sängen och mysa.Och det funkar lika bra för henne
    Betania:Det är jobbigt att inte få den sömn man behöver.Om inte jag får sova mina timmar så har jag ont överallt när jag vaknar.Kan inte röra mig alls.Så det är riktigt jobbigt. Hoppas att din lilla dotter sover gott inatt!
    evolyn:Tråkigt att du har haft så jobbiga graviditeter Jag förstår att du ljög dej ut från sjukan.Jag avskyr sjukhus. Kan bara tänka mig hur det är om man då är utomlands också Hur är det med ditt knä idag då? Har du fortfarande skadan kvar?Ronille:Ja vissa dagar gråter jag för allt.Mina barn ser det och dom förstår att jag har ont.Jag tror att det är viktigt att man visar sina känslor.Hoppas att du känner dig piggare snart Det går ju upp och ner som vi alla vet..susye:Hur länge har du varit sjukpensionär?Tråkigt att bara gå hemma.
    asasnygging:Välkommen hit till oss
    Grattis till graviditeten!
    Det börjar närma sig nu ju, men först ska vi ha en varm skön sommar Om jag har missat att välkomna någon hit, så säger jag det nu Det är kul att så många har hittat tråden sedan den gamla tyvärr stängdes!
    mitt knä har jag opererat 3 gånger sen dess på 1 ½ år nu tror jag att det börjar bli sämre igen ska träffa min ortoped den 9e juli,är rädd för att dom måste gå in i knät igen,det släpper en massa brosk i knät,har dock inget med min ra att göra.
  • evolyn
    susye skrev 2007-06-21 13:19:17 följande:
    evolyn: vad jobbigt för dig med dina tår, krya på dig
    tack!
  • evolyn
    Ronille skrev 2007-06-21 13:20:09 följande:
    Hejsan, det är SÅ KUL att det är många här och att alla bjuder på sig själva och deras erfarenheter. Jag uppskattar det i alla fall! Kan ni också vara sådana ibland att ni bara vill gråta? Att man är trött, stel och ha värk och man vill bara ligga i sängen och tycka synd om sig själv? Sådan är jag idag...
    jag tycker nästan att min kroniska trötthet är jobbigast det känns som att jag sover bort hela dagarna,får dåligt samvete för att jag inte har nån ork,men kan må hur bra som helst i lederna och rent allmänt men tröttheten försvinner aldrig.
Svar på tråden Här samlas alla vi som har någon form av Reumatism - Del 2