• d a

    Pappa i sthlm

    Jag och 14 månaders dottern upptäckte lekparken/öppna förskolan i vasaparken för någon vecka sedan. Den är värd en utflykt.

  • d a
    suntrip skrev 2007-07-22 14:14:15 följande:
    hur är lekparken i vasaparken. har bara lekt där som liten har dom kvar lastbilen.
    Den lastbil som står där är säkerligen från din tid.

    Annars är det nytt och fint. Klättervägg, kul kulle med studsmattor och klätterställningar med mjukt underlag, gungor och en sandlåda. Karusell, båt, stor gunga, stenar och stubbar och massor av annat kul för barnen att upptäcka.
  • d a

    Fredag 27/7 Vasaparken
    Christian & Miranda (svart teutonia prestige, regskylt: Miranda)
    Uffe & Daniel (Blå Brio, regskylt nedmonterad)
    Daniel & Nella (Bugaboo med Cabrio bilstol som sittdel)

    En lämplig plats kanske kan vara på bergshällen bakom båten? Där "ränner" det inte så många andra.

  • d a

    Jag och Nella tar oss in till vasaparken till 13.30, dvs närmare 14.00 i realistisk tideräkning. Vädret verkar hålla sig skapligt.

    I vasaparken finns bara en lekpark (upp på höjden mittemot systembolaget på odengatan) - och i lekparken finns bara en båt (eka).

  • d a
    Ulfino skrev 2007-07-31 22:52:21 följande:
    Vasaparken var i och för sig intressant men föreslår miljöutbyte. Varför inte lekparken i Humlegården eller Blecktornsparken på Södermalm? Eller kanske besöka Eriksdalsbadet som har både inomhus- och utomhusbad (vädersäkert) alternativt gå på barnvagnsbio, låna en roddbåt och ro runt Djurgården, besöka Saltkråkan på Sjöhistoriska museet (från noll år) eller kanske dansa babysalsa på Mosebacke.
    För oss är veckorna långa, så det ena behöver inte utesluta det andra. Bad låter kul. Vi har inte badat på länge. Babysimmet slutade i maj och sen dess har det nog bara blivit två dopp.

    Bad på söndag kanske? Så kan icke pappalediga pappor följa med också?
Svar på tråden Pappa i sthlm