• Lynn84

    Vita hem del 5

    Det är här ni är!!!

    Ni skulle ju säga till! SkrikandesSkrattande
    *hihihih*

    Gå gärna in i tråd 4 och kolla mitt inlägg om drömhuset. Jag orkar inte skriva en gång till då jag lyckades radera allt just nu! *grrrr*

    Vad tycker ni??? Fint va!

  • Lynn84
    Juliah nu lyssnar du på mig!!!!

    STÅT
    blir ett UTMÄRKT val till tvättstuga!!! Punkt slut! Jag skulle tagit det själv och så är också tanken den dagen vi köper hus.
    (ett litet men dock) Det finns en lucka till som är som ståt, duvbo eller nått, den är grå istäälet för vit. Också mycket fin! Men jag tror Ståt passar dig bättre.

    Vad gäller bänkskiva så kanske det är bättre att vara praktisk, du verkar ju inte ha något emot laminat så kör på det då! Det kommer bryta av jätte fint med svart golv, vit ståt, svart bäknskiva och vitt kakel. Du har då två basfärger som går att kombinera på miljontals vis!!! Känner du för att "söta" till det lite så tar du in dina rosa färger annars är det bara att gå på någon annan färg.

    Det vet vi ju alla här inne att "VITT OCH SVART ÄR FINA BASFÄRGER ATT KOMPLETERA MED" Halleluja!!!! Skrattande

    Hihihihi....Hoppas du bestämmer dig snart! Vet hur jobbigt det är (eller kan förstå, har ju inte haft nått sånt stort projekt ännu) att bestämma sig och ha ångest.

    KRAAAAAM på dig! - Var ju bara tvungen att göra min röst hörd! Flört
  • Lynn84

    Jag lägger in länken till huset som vi ska kolla på på tisdag nästa vecka.

    Detta är huset som jag väntat på i ett år. MITT DRÖM HUS ALLA GÅNGER!
    Det finns lite att göra men det är en fin och bra grund. Tyvärr är det MASSA människor här omkring som vill ha det och även våra bästa vänner kommer buda om det så jag känner mig lite ledsen.

    Det gör ont i hela hjärtat när jag vet att någon som har sparat massa pengar och lättare kan köpa det bara gör det för "att ha ett hus" Jag vill också ha hus, DET HUSET.
    INget annat! Aldrig att jag sätter mig i en tegelvilla från 70 talet! NEVER!

    Gråter

    Men mitt i allt detta så har vi nu fått erbjudande om att hyra ett jätte fint hus på landet. Ligger ca 5 km här ifrån och det är billigt! Så, vi ska dit om en timme och kolla. Får vi inte huset så hyr vi istället och känner på huslivet endå! OCH känner på hur det är att bo på landet utan att behöva köpa hus för den sakens skull.

    Säg gärna  vad ni tycker!

    http://www.hemnet.se/a.asp?id=3745602&q=1&s=4

  • Lynn84

    Juliah

    Hur "lantligt" bor du? Är det långt till grannar? Har Noell lekkompisar osv?
    Frågar för jag och sambon själva är uppväxta i samhälle och det är svårt att ta sig ifrån bekvämligheterna men jag drömmer endå om att bo lantligt.

    Nu blir deten del körande för oss. COlin började ju dagis redan i aug förra året så han har ju sitt lilla liv med dagis kompisar osv.

    Har no långt till mat affärer osv? Får ni planera mycket för matinköp för att slippa köra långt?
    Berätta gärna lite hur du upplever det. Nu har ju du varit mamma ledig hela tiden ni botty där va? Och noell går inte på dagis ännu men du kanske förstår mina tankar. Någon dag blir det ju samma för er om ni bor en bit från samhället. Köra hit och dit.

    Umgänge känner jag oxå lite med....Visserligen umgås jag inte med någon i veckorna, det är jag för trött för, men det är alltis skönt att veta att det finns någon runt hörnet att ta en fika med.

    Bla bla bla...

    :0)))

    Skriv gärna och berätta lite. Behöver hjälp med alla mina tankar.

  • Lynn84

    Shnuckums

    Tack för att du tyckte till! KyssSkrattande

    Karamellfabriken

    - VILKEN SNYGG LAMPA! Gjort själv eller köpt?

  • Lynn84

    Jag lovar.....

    Ni skulle dö allihop om ni fick se huset som vi kanske ska hyra!!!!!!!

    ÅÅÅÅ GUD Vilken kåk! Högt i tak, stora fina rum, stora fina gamla fönster, spontvägg i hela trappuppgången till övervåningen, HÖÖÖÖGA fina dörrar - Hela kitet helt enkelt!
    Blir helt sjuk! Detta är HUNDRA ggr finare en huset som vi vill köpa! Mycket mer charm här! Dock en hel del att göra iordning och tapetseringen skulle ni rata på en gång _Me too_

  • Lynn84

    tack snälla Juliah för lite peppning gällande "bo på landet"

    Gemelli

    HUset tror jag först och främst är för uthyrning. Men det verkade som att hyresvärdarna nog kunde tänka sig sälja till dem som nu ska flytta. Paret ska separer.
    Kanske om man bor det länge och verkligen tar hand om huset så skulle dem förhoppningvis kunde tänka sig det *drömmer*

    Jag skulle, även om det bara är för att hyra, göra MASSA saker där för att få det finare. Jag kan ju inte låta blir!!!! Grusgången upp till huset är helt igenväxt och dt finns inget staket. Hyresvärden kommer nog att sätta upp ett men dem som bor där nu har inte tyckt att det har varit nödvändigt. En kakelugn i sovrummet ska renoveras. Det ska isoleras på en hus sida (enadast en som är gjord i nuläget) Och fasaden ska renoveras.
    Låter som ett ruckel men det är endå otroligt fint!

  • Lynn84

    malins

    Ja ägarna vill gärna ha dit en barnfamilj så vill ligger nog bra till i att bo där. Särskillt med min mycket vita estetiska ådra!!! SkrattandeSkrattande

    Jag vet ännu inte vem som ska stå för kalaset när man gör iordning så som tapeter, färg osv.

  • Lynn84

    Ingen som har lust att komma på Me&I party hos mig nästa fredas kl 7?SkrattandeSkrattandeSkrattande

Svar på tråden Vita hem del 5