Inlägg från: Smultron och glass |Visa alla inlägg
  • Smultron och glass

    Vita hem del 5

    Hej,

    Jag läser lite i tråden då och då och har varit inne och kikat på många av era bilder. Jag skrev dessutom någon gång i den första vita tråden - för evigheter sedan!

    Men nu var jag tvungen att skriva igen.

    Karamellfabriken, jag har en sådan Kenwood och jag ÄLSKAR den! Kitchen Aids är väl snäppet snyggare (men jag tycker faktiskt att den där är riktigt fin till ett betydligt bättre pris), men jag gillar inte Kitchens espressomaskin och eftersom det är viktigt för mig att de båda har exakt samma färg så blev det Kenwood för hela slanten (såhär ser espressomaskinen ut www.cookware-online.co.uk/ishop/930/shopscr2298.html .

    I alla fall, den vispar grädde jättebra, och framför allt tycker jag att det är så skönt att ha båda händerna fria så att man exempelvis kan skopa upp glass och skära banan till marängswissen samtidigt som grädden vispas. Den funkar även bra till degknådning, kaksmet m.m. (till och med köttbullssmet om man inte orkar blanda ihop den själv).

  • Smultron och glass

    Jag köpte ett sommarställe där i närheten i somras (tjohooo, en hel liten stuga att inreda!) och var faktiskt i Nässjö-trakterna. Jag märkte inte att det blåste mer än någon annanstans

    (Göteborg är värst!)

  • Smultron och glass

    Eller oj, i närheten var väl att ta i. Stugan ligger ca 8 mil ifrån såg jag nu när jag tittade på Eniro, det kändes kortare när vi körde bil *rodnande gubbe*

  • Smultron och glass

    Värsta supermamman, inte nog med alla trevliga göteborgare, ni lyckas sno till er de bästa konserterna också!

  • Smultron och glass
    Septemberpyret skrev 2007-08-21 21:17:34 följande:
    ... och bästa nöjesfältet...!
    Så sant, så sant!
  • Smultron och glass

    Mori, jättesnygg söm! Har du gjort små öglor som du trätt tråden igenom, eller har du dragit den igenom tyget men inte dragit åt (förstår du hur jag menar?), eller hur har du gjort?

  • Smultron och glass

    Oj, det lät riktigt avancerat! Jag tror jag är med på hur man ska göra, jag måste nog testa lite själv först för att förstå helt.

    Jättefint var det i alla fall, enkelt men väldigt fint!

  • Smultron och glass

    Nublu, vilket kanonpris! Tomten var ju ganska stor dessutom.
    Lycka till med jobbet!

    Salmiak6, stackars tjej! Jag kommer fortfarande ihåg första skoldagen. Hoppas det går över snart så att hon kan gå imorgon i alla fall!

Svar på tråden Vita hem del 5