Inlägg från: Salmiak6 |Visa alla inlägg
  • Salmiak6

    Vita hem del 5

    Pärla1 skrev 2007-08-14 08:01:29 följande:
    Jag var inne och kikade på HD, men den jag menar är det öppning nertill,eh...om du förstår vad jag menar...lite avlång, har för mig att glaset nästan ser lite krackelerat ut, fast jag e inte säker...
    Det låter precis som en ikea-lampa. tittade på en sån igår. Den är smalare upptill och bredare nertill. Öppning nertill och glaset är krackelerat.
  • Salmiak6
    nublu skrev 2007-08-14 09:31:52 följande:
    Salmiak: Det finns inget skönare. Fast innan man kommit igång tar det emot. Tyvärr! Men nu jäklar! *slå näven i databordet*
    heja heja!
  • Salmiak6
    Hjorthan skrev 2007-08-14 10:08:07 följande:
    Hej tjejer!Lägger min fråga hos er också, för jag har för mig att det finns några här inne som nog har svaret! Jag var med maken till Jönköping för några månader sedan och då gjorde jag och dottern A6 och Ikea. Nu ska vi följa med maken till Jönköping nästa vecka (stackarn får bryta semestern för ett viktigt möte, trist för honom, kul för mig och Cajsa!). Denna gång har vi bestämt att vi ska stanna över natten, och vi kommer att bo centralt, på Barnarpsgatan.Så till frågan, vad ska jag och Cajsa inte missa i affärsväg?
    Jag bor i jönköping. Och om du ska bo åp Barnarpsgatan så har du en mysig affär på den gatan som heter Anna-K heminredning. Den är ganska ny så den står inte med på eniro. Men där säljer de House Doctor, Yankee Candle, Green Gate osv. Dit måste du!

    Gardin Olsson ligger också på barnarpsgatan och där säljer de mycket lexington om du gillar det.

    Barnarpsgatan ligger ju på väster, men själva citykärnan ligger ju lite mer åt öster. Där finns bland annat IEMS som har mycket BRUKA DESIGN, Mairo osv.

    Du får inte missa QUICK interiör, Fågel Blå. Kan hända att du gillar även Village som kanske är lite mer modernt i stilen.
    Fågel Blå ´s expedit är inte särksilt trevlig men där finns mkt fint!

    JeaJea

    Var hittar man info om Hamptons?
  • Salmiak6

    Har nu ÄNTLIGEN fått upp min nya lampa över matsalbordet. Det blev tredje gången gillt. Den första saknades det en del till, den andra var felmonterad från fabrik, den tredje sitter som en smäck! Kan säga att jag höll på att börja tjuta när även den andra var fel på.
    Men nu sitter den där och passar mycket bättre i min stil än den gamla! Ska fota också.


  • Salmiak6
    Mori skrev 2007-08-14 14:45:28 följande:
    Ni som spraymålar tex korgar. Vad använder ni för fägr? "Smular" färgen av sedan eller sitter den bra? Har några bambudraperier och korgar som törstar sååå efter vi färg. Men det känns inte så lockande att penselmåla dem
    Jag har spraymålat korgar. Köpte vit sprayfärg från Jem & Fix. Det finns blanka och matta vita. Välj den matta tycker jag. Det sitter som berget!
  • Salmiak6
    wera22 skrev 2007-08-14 15:50:59 följande:
    Vad fint, Salmiak Jag har också varit och köpt murgröna i dag
    Tack!
    Ska du sätta murgrönan på båge eller har den lössläppt?
Svar på tråden Vita hem del 5