Inlägg från: mimmi006 |Visa alla inlägg
  • mimmi006

    Vita hem del 5

    Adamama- syster lycklig har en del Himla, men jag tror inte de har Himlas spjälsängsskydd. Kolla Alfons house junior eller tradera.

    Nyfiken Rosa- jag älskar såna väskor och dessutom måste de vara slitna ! Du får leta på second hand... mint & vintage kanske har?

  • mimmi006

    juliah- vilka fina saker du köpt från Cosas! vet inte hur många gånger jag har kollat på de där sakerna !

  • mimmi006

    juliah- inte så otippat ! Den nya klockan är fin också... jag tror att det var där jag såg en i aluminium under nyheter som jag föll för.

    Salmiak- ja, det är svårt att hejda sig när något är så roligt! Nu hinner jag inte tänka så mycket på inredning pga jobb, så jag kommer bli (ofrivilligt) botad !

  • mimmi006

    Vi har väldigt neutrala badrumsmöbler från Ido, en i ek och en i vitt (snart uppsatt). Om du vill ha lite marin stil skulle jag satsa på miller, romantiskt Vedums Louis.


    Septemberpyret skrev 2007-08-15 20:27:53 följande:
    Sitter och funderar lite på vad jag vill har för badrumsmöbler i vårt badrum när vi bygger till huset. Övriga huset vill jag ha ljust, med mycket vita möbler i kombination med lite mörkt trä och marina (båt) inslag. Men badrummet har jag fastnat på helt! Funderar på mörkgråa avlångt kakel på golvet och vitt på väggarna, men sen... Det är så svårt att hitta fina badrumsmöbler som inte ser för moderna ut och som inte är för kitschiga. Någon som har några tips eller bilder på badrum i lantlig, marin stil?
  • mimmi006

    Du är väl inte osynlig! Du behöver inte prestera och pyssla, tycker du är en trevlig prick här ändå! Jag pysslar inte heller med nåt roligt...


    JeaJea skrev 2007-08-15 20:37:56 följande:
    Jag tröttnar iaf inte, tycker du är väldigt trevlig och inspirerande. Om nån ska dra är det ju jag, känner mig både osynlig, totalt ot och ovit just nu. Min blogg handlar om allt annat än inredning fast det är det jag tänker på mest. Är otroligt kritisk och tycker inget duger att visa upp. Alla andra målar och pysslar som galningar och jag blir inte nöjd eller färdig med någonting.
    Salmiak- jag tycker fortfarande att dina bilder åär roliga att se och tycker inte att du är tjatig... hoppas du vet det! Kram
  • mimmi006

    MaMi Louise- Tack för bilden! Jag är inte riktigt överens med Cult designen, fint hos andra, men fastnar inte hos mig... Jag vet ju egentligen vad jag ska ha, det blir en vanlig tvålpump! Finns så många fina på isabella smith! Jag vill ha lite fransk flärdkänsla i badrummet, men stilrent. Går det ihop?

  • mimmi006

    Vi har inte köpt nyckelfärdigt, men tänker du bara på tomt eller är det schaktning och så?


    gemelli skrev 2007-08-15 20:54:09 följande:
    Ni som har byggt hus, hur mkt extra kostar allt runt omkring....?Om ni förståss köpt nyckelfärdiga hus
  • mimmi006

    Ojoj, går inte ens att gissa. Beror helt på tomten, om du måste spränga eller fylla. Tror generellt att det blir dyrare på berg där det oftast krävs mycket jobb... Räkna med minst 100´...


    gemelli skrev 2007-08-15 20:56:32 följande:
    Mer schakningen och förarbetet, hur mkt brukar det sticka iväg i pris, mellan tummen o pekfingret?
  • mimmi006

    Vi köpte vårt med markarbete, grund och hus med oinredd övervåning. Målning och kakling här nere, altan och garage (och snart övervåning) har vi gjort själva. Låter bra med platt tomt... är det en "ny" tomt ni har hittat?


    gemelli skrev 2007-08-15 21:05:52 följande:
    Ok kunde tänka mig det, att det inte går att gissa alltså.Vi har dock hittat en tomt som jag inte "tror" är såå mkt förarbete på, rätt platt tomt!Hur har ni byggt erat hus, själva?
Svar på tråden Vita hem del 5