• LCroft

    Vita hem del 5

    Smajla du ska inte ha dåligt självförtroende, söt som socker är du ju!

  • LCroft

    Nu lag jag in en bild av trollmor i mitt galleri Fegar ur och vågar inte sätta bild här

  • LCroft

    Smajla jag fick ångest och tog bort den Men nu är den tillbaka en liten stund.

  • LCroft
    Rosesarered skrev 2007-08-29 15:54:34 följande:
    Tjolahopp, nu lyckades jag också ta en helt ny bild på mig själv. Togs för 1/2 min sedan Ful min but that's me.
    Så söt du också
  • LCroft
    Smajla skrev 2007-08-29 15:56:11 följande:
    känner igen den där ångesten.. men du är jättesöt, underbart hår du har!
    GeneradKyss
  • LCroft
    Mettan69 skrev 2007-08-29 16:01:57 följande:
    Ååååh vilket underbart hår du har. Precis ett sådant som jag vill ha. Du har verkligen inget att ha ångest över. Varför kan man inte permanenta sig så man får de lockarna. Blir ju bara pudelhår om man permanentar sig. Blir lika  kär varje gång jag kikar in hos dig. Ditt matsalsborg är UNDERBART.
    Tack sötis! Mitt hår är permanentat Skrattande I vanliga fall har jag självfall som inte är varken lockigt eller rakt.
    Värsta Supermamman skrev 2007-08-29 16:14:43 följande:
    Lcoft. Tack nu har du övertygat mig. Jag ska permanenta håret, snarast!! Vilka fina blå ögon du har. Jag med..
    Tack Generad
    Hjorthan skrev 2007-08-29 16:25:19 följande:
    Hej grynet! Vad fin du är i lockigt hår! Du ser verkligen ut som en urgullig trollmor! Du skrev innan att man blir förvånad när man ser foto på sig själv, och undrar om det verkligen är rätt person på kortet. Så känner jag varenda gång.
    Så länge jag slipper se mig själv på bild så tror jag gärna att jag är x antal lättare, jag har inte blivit äldre osv Tack detsamma förresten
  • LCroft

    Godmorgon!

    Fick se några nya bilder på några, så söta allihopa

    Nåt som man är bra på.... har haft en stund på mig att fundera, jag är bra med hästar, men hinner inte varken rida eller jobba från marken med hästar just nu. Sen finns det väl en hel massa som man är halvbra på Svårt att skryta på sig själv

    emmasa: Sånt är inte kul, känns som hjärtat skulle slitas ur kroppen på en. Men oftast så är det precis som du själv sa, när man väl gått så slutar de och sätter sig och leker. Om du tycker att det känns jättejobbigt kan du ju alltid ringa dit och fråga hur det är nu. Brukar åtminstone kännas bättre för en själv då

    Jag längtar tills jag kan städa ordentligt. Att vara pedant och bo i ett kaos är fruktansvärt. Känner att jag har nerverna utanpå. Så irriterad, speciellt på mannen, den stackaren fick sig en fräsning redan idag, han och Nico ska till Vasa och se på hockey och eftersom jag tycker synd om mig själv som ska vara hemma och se på detta kaos så kunde jag inte hålla mig. Vill tröstshoppa!

  • LCroft
    emmasa skrev 2007-08-30 11:36:44 följande:
    så hamnade man här igen Har inte lyckats varken dammsuga eller byta sängkläder än. Satte på en tvättmaskin och vattnade blommorna och stupade sen i säng. Håller på att dra på mig en rejäl förkylning känner jag och är helt däckad. Kanske var det därför sonen var ledsen i morse han med...åh, säkert sjukstuga här i röran i helgen...har vi inte tid med.Ska strax ner till mödravården för en koll. Ska åka förbi en begagnat butik i stan och betala en liten bänk/soffa jag reserverade där igår. Den ska få stå i köket. Är pytteliten, bara 92 cm lång och är mer som två stolar ihop. Men jättesöt. Får inte plats med kökssoffa i köket så denna lilla soffa för 150 kr var ett bra fynd...tror jag får se sen på plats.
    Du får ta och visa soffan sen! Vill så gärna ha en soffa jag med men det ryms inte. Krya på dig! Jag har precis börjat bli bättre efter min förkylning, envisa sak. Hur mår du annars då? Med magen?
    numberone skrev 2007-08-30 12:13:19 följande:
    Hej!Igår fick vi in vår nya ytterdörr.... kika gärna in i min blogg för lite bilder!
    Kan se framför mig hur du gick omkring med jacka och mössa och kameran i högsta hugg Fint blir det!
    Enji skrev 2007-08-30 12:16:06 följande:
    HejsanKom just från BM och fick order om att dra ner tempot lite. Men usch, inte lätt när man just flyttat till hus. Jaja, jag får väl helt enkelt försöka.Sitter och inväntar gubbarna som ska leverera vår bänkskiva till köket. Så spännande och se hur det kommer att se ut när den är på plats Snart får jag nog lägga ut en smygbild på köket till er tror jag!Tror minsann jag ska ta och göra en adventskalender till sonen nu när jag fått lite inspiration från er. Tycker det är en mysig tradition. Får nog börja med julklappsinhandling snart, då lilla liten ska komma i mitten av oktober. Så man har lite gjort tills hon kommer.
    Smygbilder: Ja tack Det är inte så lätt att dra ner på tempot men försök iaf. Desto längre liten  hålls där desto bättre. Och drar du inte ner på tempot nu så kan du ju i värsta fall bli helt sängliggande och det är ju absolut inte kul.
  • LCroft
    LillaFruHasselblad skrev 2007-08-30 15:22:08 följande:
    Här är en nykomling!Håller precis på och lägger upp bilder i min blogg. Kika gärna!www.stinahasselblad.blogspot.com/
    Välkommen! Ska kika in i din blogg

    Enji: Helt underbart! Jag vill se mera av din fläkt Nåt som jag måste ha nytt men jättesvårt att hitta.
Svar på tråden Vita hem del 5