• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • lasseliten

    Tack vännerna! Ni är som uppslagsverk ju!

    Visst var det olika priser hos Stoff och stil beroende på om man ringde in sin beställning eller beställde via deras hemsida? Nån som kommer ihåg?


  • Det ljuva livet

    Kasseliten: Det var väl fraktkostnaden som blev billigare om man ringer in?

    Har ägnat eftermiddagen åt att rensa i barnens garderober. Helt galet vad mycket skit jag sparat. Har ärligt talat ingen lust att sätta på minstingen 9-åringens avlagda urtvättade tråkiga kläder. Fick ihop två överfulla flyttkartonger som ska hämtas imorgon (lägligt nog så kommer klädinsamligen körandes imorgon) och två bärkassar som kompisens son ska få ärva. Kvar finns en liten ynka samling kläder som jag sparar av nostalgiska skäl.


  • mimmamum

    Usch vad svårt det var att fota den!

    Jag såg i Lantliv en sådan fin mistel i trådslöjd och blev kär! Fast priset var 1400 kr, lite för mycket. Jag provade att göra en själv med en kvist, svart spoltråd och pärlor. Lite juligt sådär!

    DSC_1027.JPG


  • Smajla
    MildaMaränger skrev 2007-11-04 18:47:32 följande:
    från hm.... 149kr
    tack!
    lasseliten skrev 2007-11-04 19:00:20 följande:
    Är såå trött på min filt son jag håller på att virka...så det blev en liten bakelse igår istället!
    vad söt!
    MildaMaränger skrev 2007-11-04 19:12:42 följande:
    Mitt swapbidrag
    såå snygga!
    gemelli skrev 2007-11-04 19:29:57 följande:
    Vad tycker ni om den vita pallen? självklart byta ut tyget, men annars?
    snygg om du byter ut tyget! som malin sa så har jag en nästintill likadan den med fuskfårskinn..

    Pallen från farmor o farfar som jag piffade till.
    Mori skrev 2007-11-04 19:35:29 följande:
    Tack Kajsa för beskrivningen av rullgardinerna. Nu har jag inte fått tag på någon rulle än, och jag nådde med nöd och näppe upp för att klämma fast klämmorna på ringarna... Så det esr ut därefter, men maken har lovat att justera det när tygbanden som ska hålla gardinen uppe är införskaffade. (Nu har jag knytit med papperssnöre )Moa tittade så intresserat på medans jag grejade med gardinen häromdagen, så hon får också vara med på bild här i tråden...
    Fint! Och vilken söt Moa!
    Anton2005 skrev 2007-11-04 20:28:56 följande:
    I kväll har det blivit fler kransar av granen vi tog ner. Va precis till svärmor och mamma med en varsin. Sen tänkte jag göra en till min syster med vitt band.
    Å vad fin!
    mimmamum skrev 2007-11-04 21:13:15 följande:
    Usch vad svårt det var att fota den!Jag såg i Lantliv en sådan fin mistel i trådslöjd och blev kär! Fast priset var 1400 kr, lite för mycket. Jag provade att göra en själv med en kvist, svart spoltråd och pärlor. Lite juligt sådär!
    Söt!