• nublu

    Vita hem del 5

    Bea: Haha, jag hade väst åt min man "Släng av skiten själv då om det inte duger åt dig!", jag hade aldrig orkat hiva av allt igen. Och ja, jag förstår om du blev sur! Det hade jag också blivit. Oftast är de världens bästa våra män men emellanåt gör de riktiga bottennapp.

    LCroft: Lycko dig som fick en sån present. Själv slängde jag alla hämningar överbord och köpte en urtjusig kort skinnkappa på Lindex idag. Den var skamlöst dyr med mina mått men så ser jag skitsnygg ut i den också.

  • nublu

    Min lokala blomsteraffär sålde julrosor förra veckan. En sån där fining ska användas året om tycker jag.

  • nublu

    Jag hittade mitt e av Vakre Hjem på Pressbyrån i lilla Tranås av alla ställen. Maken bara suckade när han såg den.

  • nublu

    Karamell: Kolla utgångsdatumet först. Sedan lägger du ut dem på Blocket.

  • nublu

    Jag är nog värst. Planterade tidigt i mars ett år i ett par stora utekrukor och lät dem stå torrt ute på trappan, vattnade yttepyttelite bara. Fick makalöst fina påskliljor av dom lökarna lite senare på våren.

  • nublu

    Bea: Jag tror att det är vettigt att försöka tänka praktiskt. Kök är kladdiga, särskilt med små barn. Spar det finfina golvet till nästa köksrenovering istället. Då har du något att se framemot och slipper tjata på barnen om "Var försiktiga, akta mitt fina golv!" de närmaste 10 åren...

    Julia: Lider med dig, förstår att dagarna blir låååånga. Försök få honom att vila åtminstone på eftermiddagen. Antingen promenad i vagnen eller en film i TV-soffan. Allt är tillåtet för de är INTE roliga när de är övertrötta i den där åldern.

  • nublu

    Bea: Klinkers? Fast då lever köksporslinet farligt å andra sidan... Svårt det där!

    Jea: Om du inte hittar något bra ställe åt spegeln så vet jag vart den skulle passa perfekt. Mitt sovrum!

    Helt OT ang middagssömn. Mina har varit runt 2 år när de slutat sova middag regelbundet.

  • nublu

    Jag har också fått AiH idag. Blev inte så jätteinspirerad faktiskt. Kan kanske ha att göra med min väntan. Allt annat känns rätt ointressant just nu skam till sägandes. *skämmas*

Svar på tråden Vita hem del 5