• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Enji

    Tack snälla alla som kommenterat vårt nya kök

    juliah -> nämen vad trist. Vet verkligen hur det kan vara när man sett fram emot en liten stund för sig själv..
    Föresten så hittade jag mitt vita fasade kakel igår.

  • lasseliten

    God morgon!

    Senil, kommer inte ihåg mycket jag vill kommentera....men

    Gemelli - åh, dumma tjej! Hoppas verkligen att det löser sig så du bara kan fokusera på att vara gravid!

    Juliah - nej, är din mamma sjuk Sånt där är sååå typiskt. Hoppas att ni kan boka in en dag snart igen så du iaf har något att se fram emot. Hade jag bott nära hade N så gärna fått komma hit...

  • lasseliten

    Kommer ihåg en sak till att kommentera...

    Salmiak - utbyggnaden låter kanon....där kan du och Beckham sitta och mysa!

  • juliah

    Så nu har jag nästan kommit över besvikelsen...

    Ville också säga det till dig Salmiak att det låter toppen med utbyggnaden.

    gemelli, lider med dig, hoppas det löser sig.

  • Sylt

    juliah--> usch, känner m dig!

    Själv har jag sovit som en prinsessa Glad, bara ammat en gång *lyx*. Idag ska vi t mormor o lämna ett "dockhus" om jag o Sigge fixat.

  • LCroft

    JeaJea: Kul att du visar upp fler söta vita hemmare  

    gemelli: Stackare! Hoppas det löser sig för dig!

    malins: Så fina ni var.

    juliah: Så tråkigt!

    Sen var det en hel del till men det kommer jag inte ihåg....

  • emmasa

    Gemelli: Hoppas att det löser sig för dig.

    Känner mig riktigt på G i dag. Somnade tidigt i soffan i går. Ska nog ta tag i städandet inför helgen och lite inredande på övervåningen. Har nytt i bloggen, även jag om mina ovanor.


  • Adamama

    Hej och godmorgon allihop!

    Hoppas det löser sig med personalen Gemelli!

    Karamellfabriken - kan du inte lägga in bild på dörrarna - lite före och efter. Vi har också fuula dörrar på nedervåningen. Bruna garbondörrar (heter det så?). De flesta har vi plockat bort, då vi ändå ville ha mer öppet mellan vardagsrum och hall, marum och kök och så vidare. men två återstår att byta ut. Lite knöligt när man har äldre mått på karmar bara. Vad har ni fått ge för era? Var har ni beställt? Vi hade helst haft med tre lika stora speglar för att matcha originaldörrarna på övervåningen, mend et verkar riktigt svårt att hitta. Om man inte vill beställa av snickare, men fullt så angelägna (och rika) är vi inte.


    Juliah - förstår att du är besviken. Det är verkligen hemskt när man väntar och längtar och sedan blir snuvad precis på mållinjen. Du får väl trösta dig med att din mamma kanske har så dåligt samvete nu att hon stannar ännu längre när det väl blir av.


    Är det någon som vet något om FruPuffen förresten? Hon har inte varit inloggad sedan i tisdags. Men hon är väl på BB och sniffar en liten i nacken får vi hoppas.

    ...själv har jag nog lite känningar. Känns lite tidigt, har varit så inställd på att gå över. Men å andra sidan kan man ju lätt gå med sammadragningar och förvärkar i veckor utan att det betyder något. Hade varit skönt att få lite mer klart i köket innan bebis kommer bara.


    ♥ mamma till Adam okt -04 och bebis i magen BF 14/9 ♥
Svar på tråden Vita hem del 5