• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • gemelli

    Jag ska inte fortsätta tjata om mina killars fotboll men jag vill ändå klargöra att det handlar om 10 000 kr per barn och jag har ju tvillingpojkar så då blir det = 20 000 kr tillsammans per säsong + lite extra.

    Men nu nog om det. Jaaa vi känner oxå att det är hutlöst mkt pengar, men samtidigt så har dom en trygghet där, där dom nu har spelar i några år.
    Men som sagt jag vill inte att mina barn ska få den bilden att det är bara att hosta upp vilka pengar som helst.
    Det lilla roliga är att det kommer ju bli ännu mer skjussande om dom byter klubb. För den kludden ligger i stan. Men jag satt idag och tänkte att fr dom pengarna som vi betalar i den här klubben skulle killana kunna ta taxi till varje träning fram o tillbaka.

    Hahahaha då har vi lös dom problemen

    Nä åter till inredningen:

    Apropå myfirsroom.se!
    Ni som beställt ifrån dom, när ni knappar in texten hur vet ni då hur det kommer se ut innan dom skickar den? Vill ju inte köpa grisen i säcken. Man vill ju gärna se text + teckensnittet innan man beställer...


    En liten Vide i magen enligt ul
  • Salmiak6
    nublu skrev 2007-09-04 16:54:58 följande:
    SVP suger för de kräver kemtvätt. Upptäckte det efter att ha sänkt ner mina fyra röda kuddar i badkaret för en uppfräschning. Nu ser de ännu dassigare ut.
    Ja precis! Jag missfärgade min snygga svaarta kudde, men det var en tjej som ville ha den i alla fall, men 400 kr billigare.

    Nej tacka vet jag 60-graders tvätt så man lätt kan tvätta!
  • nublu

    Salmiak: Vaddå 60? 90 ska det vara!

    Idag har jag varit på loppis. Hittade några hyllor och en grej till som ska målas. Och så reserverade jag en liten byrå. Den hade samma färg som färsk lever *uäck* men fina former så den ska hem i morgon. Ska bara övertala maken att hämta den på förmiddagen bara...

  • Salmiak6
    nublu skrev 2007-09-04 17:30:22 följande:
    Salmiak: Vaddå 60? 90 ska det vara! Idag har jag varit på loppis. Hittade några hyllor och en grej till som ska målas. Och så reserverade jag en liten byrå. Den hade samma färg som färsk lever *uäck* men fina former så den ska hem i morgon. Ska bara övertala maken att hämta den på förmiddagen bara...
    ännu bättre!
    Kul med ny byrå! Antar att den ska målas då! FÄrsk lever vet jag inte ens hur det ser ut, men det låter inte så snyggt!
  • Fotograf Karlander
    Salmiak6 skrev 2007-09-04 16:43:42 följande:
    GemelliLåter som en galen fotbollsklubb! Hade haft svårt att motivera mig att betala 20.000 för en säsongs fotboll.KarlanderÅh va skönt! Hur mår han nu?JeaJeaÅh va fint!emmasaKan man få se bild på den "felaktiga" texten?
    Han mår relativt bra...ont i huvudet o näsan men annars bra *L*
    Tro på dig Själv-Du är Bra som du är
  • Fotograf Karlander
    Salmiak6 skrev 2007-09-04 17:58:26 följande:
    stackars liten!Hur bröt han näsan?
    Usch ja

    Han satte en solstol (sån man fäller ihopa med armstöd i tyg) i deras bäddsoffa på rummet o så satt han där o gunga o trilla in i ett plåtskåp från Ikea som dom har tv;n på!! Blodet bara spruta....
    Tro på dig Själv-Du är Bra som du är
Svar på tråden Vita hem del 5