• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Fotograf Karlander
    Tusen tack Smajla 
    Tro på dig Själv-Du är Bra som du är
  • Smajla
    NyfikenRosa skrev 2007-09-07 14:27:30 följande:
    jättefint smajla... måste köpa ljung i helgen
    tack!
    numberone skrev 2007-09-07 14:32:32 följande:
    Smajla:Ja det är verkligen super fint!! Va härligt du har höstat i trädgården.... längtar till min trappa är klar och jag kan börja hösta lite på framsidan!
    tackar! ja, det är mysigt att hösta till det!
    numberone skrev 2007-09-07 14:34:12 följande:
    Dags att måla staket!! KRAM
    kul, jag gillar att måla! kram
  • Birks och Kalles mamma
    Smajla skrev 2007-09-07 14:17:08 följande:
    Sista planteringsbilderna från mig:
    Nää jag vill se mer. Du gör det så fint!
  • Birks och Kalles mamma
    NyfikenRosa skrev 2007-09-07 14:05:30 följande:
    nytt mildamaranger.blogspot.com/
    SPARA! Den kommer att göra sig jättebra i ett eventuellt barnrum. Vill du inte ha den så har jag 2 pojkrum som skall dekoreras...
  • NyfikenRosa

    tar FL paus hela helgen... så kommentera gärna i min blogg eller skriv att ni saknar mig där istället! *fniss*


    ~♥ Mamma Till Världens Vackraste Ängel ♥~
  • JeaJea
    juliah skrev 2007-09-07 06:29:03 följande:
    Godmorgon!Jag är utvilad  efter en god natts sömn och idag kommer mamma. Så jag och Elle beger oss ut på en runda och kikar efter tyg och lite annat.Jea, det blev jättefint! Ska du fylla i med svart? Tycker att det är fint med grått också.
    ja jag har inte riktigt bestämt mig, grått blir ju lite mildare. Fast då måste jag nog måla...
  • JeaJea
    LCroft skrev 2007-09-07 10:07:57 följande:
    JeaJea: Ser framemot att få beskrivning på kransar Texten blir jättefin! Fast jag kunde inte låta bli att fnissa lite för mig själv, jag hade en fortsättning på texten  Men på natten då jäklar låter du mig sova ifred! juliah: Skönt med lite avlastning! mimmamum: Jättefint!
  • JeaJea
    Fotograf Karlander skrev 2007-09-07 12:01:15 följande:
    HallojBehöver er Hjälp *L* Jag har Bestämmt mig för att ha Vitt & Ljus Rosa i köket & skulle vilja veta var man kan få fatt i Ljusrosa vitrandiga kökshandukar,förkläde & stolsdynor.........Gärna andra tips på fina Vit Ljusrosa saker
    harkel...
Svar på tråden Vita hem del 5