• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • mimmi006

    Smajla- fina bilder!

    juliah- vad hemskt! Kan man verkligen inte grena från brunnen, så länge?

    VS- ska du jobba idag? Jag har tyvärr inget förslag till mormor... ska det bara vara ett ord eller vill du att det ska vara en mening?

    LCroft- smart att frysbanta !

  • LCroft

    Visst är det mimmi, två flugor i en smäll Sonen ser vilken intresserad mamma han har och jag bantar, även fast jag sitter med min kopp varm kakao för att lite få värme i mig, kakaon är bara till för att jag inte helt ska magra bort *optimistisk som få idag*

  • mimmi006

    Kakao är väl bra för humöret! Han får en smal och glad mamma!
    Hur går det med era projekt?


    LCroft skrev 2007-09-08 07:01:33 följande:
    Visst är det mimmi, två flugor i en smäll Sonen ser vilken intresserad mamma han har och jag bantar, även fast jag sitter med min kopp varm kakao för att lite få värme i mig, kakaon är bara till för att jag inte helt ska magra bort *optimistisk som få idag*
  • LCroft
    mimmi006 skrev 2007-09-08 07:03:05 följande:
    Kakao är väl bra för humöret! Han får en smal och glad mamma! Hur går det med era projekt?


    Köket händer det inget med! Försökte ringa honom igår men inget svar, ärligt talat så har jag mest lust att säga upp kontaktskapen med den gubb*****. Vet inte hur många gånger han har varit hit och mätt hur mycket lister det går åt, ena gången när man ringer så väntar han på att få dem nästa gång måste han komma och mäta igen för att veta hur mycket han ska beställa? Var åtminstone ärlig!

    Badrummet går väl framåt iaf och tur är väl det På måndag börjar de kakla, kan inte säga hur skönt det ska bli att få duscha, tvätta sina kläder hemma etc...

    Det är väl egentligen pga av dessa två saker som mitt humör varit så lågt, jag har lite svårt för att bo i röra och när inget blir klart. Tror faktiskt jag ska ringa köksgubben idag, kanske redan nu, han blir väl glad över att bli väckt av mig kl 8 en lördagsmorgon? Mohahaha....
  • juliah

    lcroftSkrattande Smart! (Bild på fogpåse finns i mitt galleri)

    Vi får väl se under dagens lopp vad rörmokaren kan tänkas säga...håller mig lagom optimistisk...

    vsm, ngt klokt ordspråk känns "momoraktigt"Glad Lite visdomsord sådär...

  • LCroft

    Nähä, kaklet ville inte visa sig tydligen.... ett rektangulär vitt kakel blev det iaf

  • lasseliten

    God morgon!

    Juliah - usch, så tråkigt men håller tummen för att det på något bra sätt går att lösa!

    LCroft - Så roligt att det går framåt, iaf med badrummet...jag skulle definitivt också ringa gubben nu!! Vill gärna se bilder på badrummet!

Svar på tråden Vita hem del 5