Inlägg från: Det ljuva livet |Visa alla inlägg
  • Det ljuva livet

    Vita hem del 5

    Godmorgon!

    Här har vi sovit gott utan att sonen kräks. Och det borde jag ju vara glad över, men istället har jag dålligt samvete för att jag tar vård av barn..

    Juliah: Säger som de andra, gå till läkaren imorgon och kräva att de tar reda på vad du har, om du går till en ÖNH- läkare har de mycket större möjligheter att kolla upp bihåålorna.

    Bea: Har du någon gång tänkt på att skriva en roman? Älskar ditt sätt att skriva och hade med glädej läst en bok du skrivit !


  • Det ljuva livet

    Juliah, sluta vara en sån retstickaSkrikandes!!

    Appropå tvåbarnschocken så kan jag inte minnas om jag fick den, vet att jag upplevde det som om det dåliga samvetet kom när man fick två barn.
    Trebarnschocken kom mycket senare än vad jag väntat mig, och den hadlar nog mest om logistik och att det är så att barnen är fler än föräldrarna .


  • Det ljuva livet

    Lcoft: Nja chock och chock är väl att ta i . Men ibland undrar jag varför i hela fridens namn det verkade som en bra idé att skaffa tre ungar (eller ungar överhuvudtaget)

    Tack vännen för peppning, maken sa precis samma sak till mig alldeles nyss.


  • Det ljuva livet

    Lcoft: Jag har kännt det i äggstockarna . De har slutat att pirra så fort jag ser eller håller i en liten bebis. Även om tanken på att få en tös iblend kan få mig på villovägar .


  • Det ljuva livet
    Beatrize74 skrev 2007-11-04 10:36:12 följande:
    Åhhh...tack!  Det var den finaste kommentar jag fått på mycket, mycket länge. Jag skulle gärna vilja skriva en bok, men hur skulle jag då få tid till att göra mossbollar och sy vimplar?
    Lova att dör gör det nån gång i framtiden! Kanske när barnen är stora och vi hänger på nått medelålders comunnity och pratar om tonårsbekymmer och klimakteriet, blandat med inredningsdilemman och framtidens trender.

    Gemelli: Fy, stackars dig vad segt att gå och vänta! har du öppnat dig något? I sånnafall kan du göra som jag gjort de senaste två gångerna. Fuska dig in på förlossningen. Förra gången hade jag små fjuttvärkar men åkte in ändå. Eftersom jag var öppen 4cm fick jag stanna kvar och de tog hål på hinnorna
  • Det ljuva livet

    Kasseliten: Det var väl fraktkostnaden som blev billigare om man ringer in?

    Har ägnat eftermiddagen åt att rensa i barnens garderober. Helt galet vad mycket skit jag sparat. Har ärligt talat ingen lust att sätta på minstingen 9-åringens avlagda urtvättade tråkiga kläder. Fick ihop två överfulla flyttkartonger som ska hämtas imorgon (lägligt nog så kommer klädinsamligen körandes imorgon) och två bärkassar som kompisens son ska få ärva. Kvar finns en liten ynka samling kläder som jag sparar av nostalgiska skäl.


  • Det ljuva livet

    *har läst ikapp men har inte bestämt mig för om jag vill kommentera eller inte*

    Annat än att det är tråkigt att så många känner sig ledsna.Fundersam

    Vi är hemma i magsjukekarantän. Två av fyra kandidater har varit sjuka och nu återstår att se hurvida jag och minstingen blir sjuka vi med. Maken hör till de lyckliga j*klar somaldrig får det*

    Precis när jag bestämt mig för en hylla i vardagsrummet (istället för ett vitrinskåp) sprang jag på det här, just nu i äckligt furu, men jag tycker mig ana att det kan bli superfint vitt. Vad tycker ni?

    http://www.blocket.se/vi/14085307.htm?ca=15_s


  • Det ljuva livet
    MildaMaränger skrev 2007-11-06 11:21:37 följande:
    Gemelli... Tack för att du frågar! Jag mår kanonbra! (vilket gör mig orolig... tänk om....)
    Eller så slår det till med förnyad kraft om ett tag och du ångrar att du inte njöt av den lilla stunden du fick vila. *mår också illa men inte av en lika god anledning*
  • Det ljuva livet
    Himmelbit skrev 2007-11-06 11:49:22 följande:
    Den med levande ljus från Åhlens har jag - helt underbar och väl värd sina 140 kr Men vet du var originalet kommer ifrån? Eller vad den på Coop kostar?
    Orginalet kommer från Westergard och Kovac ( Stavas??) och kostar ca 900:- tror jag. ( Mimmamum och CamillaR har den)

    Coops kostar 199:- och ser ut så här:
  • Det ljuva livet

    Sunna: Jag känner mig inte det minsta pedagååågisk en dag som denna när vi är hemma och jag inte har ork att hitta på nått särskillt för att pigga upp magsjuke karantänen.
    Det blir bättre i framtiden även om man kan få sina psykbryt på kidsen.

    MM: Det var nog inte meningen från början att vi skulle prata om så mycket annat än inredning heller ..

    *Kan stolt medela att jag har hängt med sen sidan 4:a i den första tråden *


Svar på tråden Vita hem del 5