Inlägg från: Bellan85 |Visa alla inlägg
  • Bellan85

    Vad tycker du om rasen pitbull?

    Har ingen men skulle jätte gärna skaffa en.. Älskar dom här "mördarhundarna" som dom kallas..

  • Bellan85

    Kanske är det så att visa skaffar pitbulls,amstaff osv för att visa att dom kan vara som vilken familjehund som helst. Och att man tillslut inte ska behöva stå och försvara dom och folk ska vara rädda för dom..
    Själv har jag hellre en hund som jag kan arbeta mycke med än en liten fjantig hund som inte är högre än en tröskel..
    Men jag förstår hur du tänker..


    JeckaH skrev 2007-08-21 22:10:37 följande:
    Jag ska vara ärlig. Jag förstår inte varför man vill ha en så kraftfull och svår ras som en pitbull är. Självklart är de också individer med olika egenskaper osv. Och att det är ägaren som gör hunden till stor del. Men varför vill man ha en hund som kräver att man hela tiden måste försvara den inför andra. Varför vill man ha en hund som andra kan vara rädda för?
  • Bellan85

    Amen to that!!!


    Keisha skrev 2007-08-22 23:30:33 följande:
    Och vad är det för skit jag har läst! (har skummat igenom) Vadå fram avlad för en sak???+Den är fram avlad först och främst till vallning av boskap.... Inta fan till Kamp, sen som sagt att det finns pukon där tue är väl inte deras fel....Skjut dom??? Skjut människorna som gör dom sånna istället.....Men nä, det é ju mord.....Snacka inte om ni inte vet någonting....För det mesta när dom skriver om " kamphundar" i tidningen så är det INTE alltid en pb det handlar om..... Men så långt räckte inte näsan till!
Svar på tråden Vad tycker du om rasen pitbull?