• Plippi

    Ullaredstråden volym 4

    Personalen jobbar hela dagarna med att fylla på. Skulle det inte fyllas på helatiden skulle det bli tomt direkt. En dag förra veckan såldes 700 tröjor av EN sort. 6000 på hela veckan.

  • Plippi

    I Lördags sattes det "Lördagsrekod*. Har aldrig handlats så mkt på en lördag förut. Fredagen var bara lite ifrån det totala rekodet, så det var en intensiv helg. Tror inte det blir mkt mindre denna helgen.

    GARN-Det finns inte garn inne på Ge-Kås, men det finns en liten hälsokost affär utanför(om man går ner där kön går) som ska ha garn har jag hört.

  • Plippi

    Nej Kundtjänst ligger till vänster vid ingången. Det är VARUBYTEN som ligger vid kassorna.

  • Plippi

    Just nu är det faktiskt så att det handlas mest kläder. Om ngra veckor svänger det och det är present och leksaker som säljer mest. När alla börjar handla julklappar. Då får flera av personalen gå över till de avdelningarna.

  • Plippi

    Ja det finns ngra mattor. Men jag vågar inte svära på vilka modeller.
    Det enda jag vet med säkerhet är lite mindre runda ullmattor.
    Har för mig att det finns en svart/beige variant oxå.

  • Plippi

    Nu i Lördags var det 65! bussar som kom, men denna helgen räknar vi kommer att bli ännu värre.

  • Plippi
    NoahLeah skrev 2007-10-29 12:01:00 följande:
    Om man ska till Ullared en lördag i januari, hur dags ska man vara utanför för att sllippa köa?
    Lär inte vara ngn kö i Januari.
  • Plippi
    linper skrev 2007-11-13 08:36:17 följande:
    Mycket folk inne även på eftermiddag/kväll?Känns som att det inte finns någon lugn stund i den affären
    Jo då.
    Man märker faktiskt skillnad när bussarna börjar dra sig hemmåt vid tretiden. Sedan kommer det lite mer folk när de som bor nära har slutat jobba och kommer in och handlar. Nu i veckorna är det inte alls så farligt på kvällarna. Det är bara Fredagar och Lördagar som det är mkt folk även på kvällen.

    De tiden man kan "undvika" är mellan 10 och 3.

    Angående trappgrindarna så finns det förlängningsdelar till dem. Men det gör det till andra märken oxå. Det är ju inga standard mått på dörrar och trappor, så det är inte så att Ge-kås är extra små.
  • Plippi

    Ja jag är ingen expert på grindar, eftersom jag aldrig ägt ngn, men de kompisar jag har med grindar använder samma till dörr och trappa. Sätter bara på förlängningen till trappan. Visste inte att det fanns speciella trappgrindar, så du har säkert rätt då

  • Plippi

    Måste bara säga att vi inte tömmer vagnarna. Vi får inte tömma förrens efter stängning, även om vi sett att vagnen stått väldigt länge. Däremot finns det många som tar en vagn av misstag och en del gör det för skojs skull oxå. En del har väldigt konstig humor.

  • Plippi

    Det är faktiskt lugnare i December. Om det blir så även i år återstår ju att se, men personalen som är anställd över högsäsongen har redan gått hem. Jag har varit hemma i två veckor nu.
    Det verkar dock som att väldigt många har väntat ovanligt länge i år för att handla. Jobbar i en liten butik nu och där är jätte tyst. Vi brukar ha högsäsong där nu. I Lördags fick en av oss gå hem tidigare för det fanns inget att göra. Det lär väl bli så att alla kommer sista veckan. Kanske även på Gekås i år.

Svar på tråden Ullaredstråden volym 4