Inlägg från: Stratus |Visa alla inlägg
  • Stratus

    Sytråden spinns vidare - vit tråd!

    God morgon i nya tråden!

    Shadow83, sån där halksockgummi tror jag att du kan köpa på Panduro. (www.pandurohobby.se) Har dock inte testat själv. Vet inte priset, men du behöver i alla fall inte betala för ett helt paket, det blir säkert billigare.

  • Stratus

    Vilken fin ärtskida!! Har du inget barn än att prova på? Sätta i stolen och måtta ut? Gör en till ärta på baksidan att ha som lock! En prick i rumpan som man kan fästa med kardborre eller något. Å andra sidan så tror inte jag att det är helt nödvändigt egentligen. Jag tror inte att det kommer att sippra in så mycket kallluft där, det funkar nog lika bra utan.

  • Stratus

    Åh, vilken söt klänning, Corax!

    I helgen köpte jag tyg till ny klädsel till barnvagnen. Köpte Åhlens djungeltyg att ha på insidan. Hade tänkt brunt på utsida, men hittade inget bra tyg. Visserligen är orginaltyget bara vanligt bommulstyg, med härlig uppsugningsförmåga, men nu tittade jag på något lite bättre. Till slut spårade jag ur och det blev GULT tyg! Kycklinggult. Kommer att passa jättbra ihop med djungeltyget och den gröna vagnstommen, men jag undrar om jag törs gå ut med den vagnen? Vad tror ni? Ja, ja, jag tänkte att ska jag nu göra det så kan jag väl få spåra ur lite . Har planer på att inte använda vagnen lika mycket denna gång, ska satsa på bärsjal i stället. Men nu är jag så taggad att sätta igång. Vi har plockat fram vagnen och hjälptes åt att skruva i sär alla delar som gick. Skulle ha börjat igår, men så blev det svampplockartur i stället...

  • Stratus

    Charmiss, ja, det var i Mama som jag fick iden. Smärtade mig lite att jag inte kommit på det själv . Tyckte att det var en lite missvisande artikel i tidningen dock. Där lät det väldigt enkelt att klä om sin vagn, i 7 enkla steg eller vad det var. Många här i tråden har ju gjort det, och vad jag förstått har det inte varit särskilt enkelt. I alla fall inte om man klär om en hel liggvagn med suflett och allt. (Sulky är väl lite lättare.) Men jag tvekar inte.

  • Stratus

    Hihi, det har du rätt i Jempa. Men som sagt, jag har ju mygg nät. Ett annat argument mot gult är att det blir lätt skitigt. Men jag kör så länge det går. Skulle den mot förmodan vara ren (eller gå att tvätta) när jag använt den klart, så kan jag tänka mig att sälja den. Annars slänger jag väl den.

  • Stratus

    Phu, jag måste också beställa från S&S. Jag har faktiskt stått emot tills nu. Det är äppeltyget i brunt och turkost som är så snyggt. Skulle gärna sy något till mig själv i det. Och så hittade jag ju tyget som Corax sytt den fina klänningen i, visst var det också från S&S. Ooooo, jag som redan har så mycket tyg.... Och jag sparar inför Syfestivalen.... Men hur var det egentligen, visst kan man inte ha för mycket tyg?

  • Stratus

    Ooo, jag har haft energi ikväll, kors i taket!

    Bestämde mig dock för att tvätta tygerna innan jag börjar klä om vagnen. Om jag nu ska använda gult, som är lite känsligt, är det väl bäst att det hela går och tvätta. Och då vill jag ju inte att djungeltyget också ska bli gult. Så jag tvättade det gula tyget tillsammans med en bit djungeltyg, det gick hur bra som helst. Sen hann jag ju inte göra något, men jag har haft lagarafton. Lagat trasiga grejer som hamnar på hög. Och sen strukit tyg. I morgon kommer jag hem sent, så då blir det nog inget gjort...

    God natt!

  • Stratus

    Ottobre finns lite överallt, på Pressbyrån bla. Annars kan du gå in på deras hemsida www.ottobredesign.com och beställa tidningar där, även gamla nummer. Och du kan bläddra och se vad som som finns i tidningarna.

Svar på tråden Sytråden spinns vidare - vit tråd!