Inlägg från: jannej |Visa alla inlägg
  • jannej

    Kom på min granne...

    Va glad att han bara kastade sten det hade lika gärna kunnat vara en hagelsvärm från hans hagelgevär och då hade inte katten levt längre.

  • jannej
    Gladabarnensmamma skrev 2007-10-18 16:29:35 följande:
    En lite parentes: kan en katt verkligen repa lacken på en bil? Om bilen är så känslig blir det kanske en buckla om man "krockar" med en gräshoppa... Bor man på landet får man väl för f-n räkna med att det finns katter som går lite överallt! Då tycker jag skällande hundar är MYCKET värre!!!
    Testa dra en nyckel/skruvmejsel på tex en bildörr så ska du se vad som händer, katters klor är vassa och hårda och kan orsaka samma skador.
  • jannej
    Gladabarnensmamma skrev 2007-10-18 16:38:02 följande:
    Ojdå, vilken tur att alla mina 5 katter ALDRIG orsakat en enda repa på mina 3 bilar... Nu kan ni fortsätta bråka igen!
    eller så förnekar du att din bil ser ut som en zebra i lacken
  • jannej
    chess1979 skrev 2007-10-18 16:41:10 följande:
    jag skall faktiskt vara ärlig nog och säga att hade en katt gjort så på min bil flera ggr så hade nog jag oxå tillslut slängt saker efter den.jag är bra nära att släppa ut min hund mot grannens katt, den katt f*n är ofta inne i min trädgård och inne i mitt uterum.jag har varnat min granne men dom gör inget åt saken utan säger att hon är en ute katt och har rätt att vara ute.men jag blir vansinnig när jag hittar katten på mina dynor i uterummet.min dotter har astma och är allergisk mot katter.min hund skulle bli överlycklig om hon fick jaga lite katt.
    Ta och släpp ut den, det är inte förbjudet så länge som den håller sig på din tomt och du har koll på den
  • jannej
    Henrik31 skrev 2007-10-18 17:06:54 följande:
    Jobbigt att behöva lackera om bilen ett par gånger i månaden.O dyrt för kattägaren. Klarar sig en katt utan klor? För i så fall kan du ju rycka borde dem så kan den ej klösa på bilen.
    Ska man vara mer human kan man sätta på katten ett par skor/sockar istället men visst tar man bort klorna så är det en permanent lösning på problemet. Fast då återstår problemet att katten pissar/skiter varhellst den behagar istället. Enklast är nog att ha den inomhus eller i koppel/löplina/kattgård.
Svar på tråden Kom på min granne...