• Annie82

    Roliga händelser under förlossning del:7

    Vet inte om detta är så roligt att höra återberättat, men men.

    När vi kom in till förlossningen så hade jag öppnat mig 5 cm och fick jätteont på en gång. Hade tidigare inte kännt värkarna. Jag hade redan bestämt mig för att få en ryggbedövning och då smärtan verkligen överraskade mig så tillkallades narkosläkaren illa kvickt.
    Vi blev visade till vårt förlossningrum och in kommer en jättekraftig munter bm som verkligen tog allt med det lugnet som man själv hade önskat att man haft. Hon skrattade och pratade. allt på en gång.
    Narkosläkaren kom jättesnabbt och jag sätter mig i position med bm framför mig för att han ska kunna sätta nålen. Då får jag värsta värken och blir skitsur för att de inte kan låta mig få vara ifred när värkarna kommer. Jag skriker för fullt att vänta tills efter värken, men det tycker inte bm är en bra ide tydligen.
    Hon tyckte det var bättre att känna smärtan av nålen samtidigt som smärtan av värken. Hon tar mig då bakom nacken och trycker min överkropp mot sig och detta resulterar i att jag helt plötsligt har hela ansiktet begravt i hennes byst. Jag blir helt chokad, narkosläkaren sätter snabbt nålen och smärtan är borta.

    I efterhand har min man berättat att han höll på att skratta ihjäl sig för det såg jättekomiskt ut tydligen.
    Nu för ett par veckor sen så var jag på gyn och träffade då på denna bm och jag kunde inte låta bli att skratta för mig själv.

Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del:7