• palmblad

    Min älskarinna är gravid!

    Nej, jag har inte varit trogen o skulle ALDRIG vara det. Om jag blir det, får ni allt jag äger.

    Ts: Du TÄNKTE inte när du kysste henne? Inte möttes väl era munnar utan att hjärnan var igång. Du skriver att det hade kommit fram nån gång. Inte genom att ni själva berättade, verkar det som.

  • palmblad

    Jo, jag kan säga det. Väntade jag tills jag var 22 o trodde jag hittat den rätte, innan jag hade sex, kan ja minsann va trogen också. Menade förstås att jag aldrig varit otrogen. Svårt att aldrig va trogen! Haha!
    Ja, jag har upplevt passion o har hjärnan igång samtidigt.

  • palmblad

    Ts: Jag kan inte veta vad min partner gör, men själv har jag hjärnan med mig hela tiden o gör inget så stort utan att tänka till 10 ggr. Dömer jag dig? Jag säger att du gjort vissa fel, men jag tillhör de som uppträtt lugnast mot dig o har t.o.m försvarat dig o anmält 4 inlägg.

  • palmblad

    Okej är det väl inte att va otrogen, skriver du, ts. Nästan okej då? Inte fult o oansvarigt iaf?

  • palmblad

    Det var nog dagens bästa! Så man måste fråga sin partner så fort den varit utanför huset om den är otrogen, för annars får man skylla sig själv för att den inget säger.
    Ts: Om du inte vill svara på frågor, varför startar du en tråd då? Vi kan ingå ett avtal; är jag otrogen nån gång får du en halv mille. Okej?

  • palmblad

    Ts: Inga problem! Jag är för dum för att va otrogen. Enda gången jag erkänner att jag är dum. Vill du skriva avtal då? Om jag tillhörde dem som hade tendens att va otrogna, hade jag inte mörkat o skadat andra.

Svar på tråden Min älskarinna är gravid!