• Madge

    Glassigaste vintertråden!

    Glassarna is still going strong!

    Tiden går fort, det är dags för ytterligare en tråd !

  • Svar på tråden Glassigaste vintertråden!
  • Lalune2

    Gokväll!

    CA, skönt att höra, jag blev lite orolig där ett tag.

    Gisse, min vän, välkommen! Det har varit tomt utan dig.

    Ikväll när jag skulle hem så var det rökutveckling i tunnelbanan, och då bestämde jag mig för att överraska min kära mor som bor inne i stan och se om hon kunde bjuda på ett glas vin.

    Och se, det kunde hon! Sen ringde vi dit min pappa också som bor i närheten (de är skilda men bästa vänner, alltså min styvpappa), så knäckte vi en vinare, åt massa goda snacks och hade så himla trevligt!! Det var så lyxigt att få sitta och prata med dem utan några barn som krävde ens uppmärksamhet. En riktig spontan energi- och glädjehöjare, tyckte vi alla tre.
    Och nu sitter jag här hemma och softar och är svintrött.

    Hur mår ni andra?

  • Tintomara

    Soleil: Vad mysigt med spontan vinkväll hos mamma! Det är som du säger skönt att någon gång få prata utan barnen, hur mysigt det än är att ha dem med också.

    Har precis tonat håret, får se hur resultatet blev i morgondagens ljus antar jag!


    Livet är bara den ena jävla saken efter den andra - Elbert Hubbard
  • Lalune2

    Spännande Tinto! Vad blev det för färg? Eller är det bara en färg med toning? *Riktigt okunnig Soleil!"

  • Tintomara

    Soleil: Vad menar du nu? En färg med toning?! Fundersam Ja alltså, färgen är ljusbrun. Sist jag tonade håret tog jag mörkbrun och blev riktigt svarthårig och det var inte min grej. Så nu ville jag bara tona lite lätt för att få glans i håret. (och få bort lite grå hårstrån som jag inte talar högt om) Toning är ju annars en icke permanent hårfärg, alltså man tvättar ur färgen på en 6 veckor ungefär. Om det var det du undrade!


    Har du ätit din ädelostsås ikväll förresten?


    Livet är bara den ena jävla saken efter den andra - Elbert Hubbard
  • Lalune2

    Ha ha ha, ja men du hör ju hur lost jag är! Jag fattar inte ens vad toning är.

    Japp, jag åt min supergoda pasta igår och resterna ska in i lilla magen nu. Har dessutom sovit gott inatt och frostat av frysen på morgonen. Middagen igår intogs halvliggandes i soffan framför teven med fötterna på bordet och tallriken i knäet, ha ha ha! Som den gamla singeltiden ungefär.

    Nu ska jag snart gå och handla baguette till min fisksoppa och sen ska jag softa lite till.

  • calcioaddict

    Soleil: Vad härlig med en spontankväll med föräldrarna utan barn! Min mamma är alldeles för ordningssam för att att uppskatta sånt!
    Och vad trevligt att drinken blev uppskattad.

    Tinto: Jag köpte toning för snart ett år sedan, och den står fortfarande oanvänd i skåpet!

  • Madge

    Ja, boka biljetter hos SJ är en rolig historia. Men det gick vägen.
    Alice kravlar sig upp på alla fyra nu och älskar titta på katterna. Särskilt Callisto, som är mindre förtjust i uppmärksamheten. Ibland räcker det med att hon får syn på en katt så börjar hon skratta.

    Härligt att helgen blev så lyckad Soleil!

    Hur blev håret, Tinto?

    Jag borde klippa mig, men det är så svårt. Kan ju inte direkt ta med mig Alice till frisersalongen och förvänta mig att hon sitter nöjd och väntar på mig liksom. Fast hon får följa med på det mesta annars.

  • calcioaddict

    Madge: Du får boka en helgtid när karln är hemma. Klippa sig känns som en lyx när man har spädbarn.

  • Björkeli

    Hej på er pinglor!

    Har ni det bra?

    Jag är i en fas i mitt liv där jag har blivit ganska cynisk!
    O det är lite jobbigt faktiskt att växa upp och inse en del om verkligheten...

    O det jag just nu behöver få ur systemet av cynism får komma till er eftersom Madicken nog inte uppskattar en konversation kring detta ämne.

    OM man går till en läkare och ska utföra behandling, oavsett om det är en frivillig skönhetsbehandling eller "ofrivillig" op är man då som patient inte medveten om att sjukhusvärlden inte är 100% perfekt, att saker faktiskt kan gå snett när det handlar om teknik och den mänskliga faktorn?

    Ibland blir jag bara så trött på artiklar som skriver om hur hemskt människor har det o i slutändan så finns det liksom ingen utomstående part som har ansvaret över deras elände utan det är helt enkelt dem själva!

    Jag har op min bröst en gång i tiden och reagerade illa på den tråden de använde när de sydde. Istället för att kroppen "åt upp den" så stötte den ut den men resultatet av stora öppna sår som läkte och blev stoooora härliga ärr!

    Men är min upplevelse verkligen något att gå ut i tidningen om? Jag har väl eget ansvar för vad jag gör? Eller har jag missat något?

    Jag vet att jag är hemsk just nu men jag skulle så gärna vilja att fler insåg att man har mycket eget ansvar i livet, alla andra är inte perfekta och fixar allt åt en.

    Okej, skjut mig!

    Jag har förresten tagit min oskuld vad gäller bakning idag!! Wieeeeeeeee!! Jag o Madicken har bakat långpannebröd som snart ska in i ugnen. Spännande!

    Stor kram på Er o ge en till kalla lilla mig, jag behöver nog någon som ger mig lite kärlek...

Svar på tråden Glassigaste vintertråden!