Inlägg från: detejagdet |Visa alla inlägg
  • detejagdet

    V.V.S-tråden. Våga vägra skov! Tråd nummer 10

    Jag kliver in i denna tråd... Om jag får.. Fick diagnos igår som löd IBS, men dom vill utreda mer för Crohns....

  • detejagdet

    Ja precis... För mig var det en lättnad att äntligen få ett namn på det jag har och egentligen ÄNTLIGEN bli tagen på allvar. Har fått mina problem bortviftade med förklaringen magkatarr och sen inget mer. Detta har pågått i flera år med inte ens en tillstymelse till fler undersökningar än lite kläm på magen... *suck* Fick nu medicin... Saroten som jag kan ta till natten på grund av enorma smärtor nattetid... Slocknade tidigt igår kväll efter många nätter nu med kanske 1- 2 timmars sömn... Vet inte om det var medicinen eller bara lättnaden av att veta vad det var som var fel som gjorde att jag sov, men sov gjorde jag i alla fall med nåra uppvaknanden på grund av bråkig mage... Den låter och bråkas så mycket så att jag vaknar av det... Haha..

  • detejagdet

    Är det verkligen normalt att vara så här trött hela tiden... Det känns som om någon har sugit ur mig varenda uns energi jag har i kroppen....

  • detejagdet

    God morgon tjejer... Har nya symtom att lägga till min långa lista... *suck* Har sedan ett par dagar vad jag själv vet haft feber till och från men är inte sjuk i övrigt. Har dessutom tappat en massa i vikt... Vikten klagar jag inte över än så länge... *L* Eftersom jag ändå har en del övervikt... Funderar på att ringa min läkare och uppge dessa nya grejer som uppkommit... Vad tycker ni??

  • detejagdet

    Hejsan!! ÄR tillbaka efter en tids uppehåll.... Känner mig bara så less på allt just nu!!! Är jättedålig till och från... Mest till tyvärr!! Har tappat 10 kg sen jag fick min diagnos alltså IBS för 2 månader sen... Går på utredning för Crohns, men det händer ju inget... Får lämna prover.. Ursäkta uppriktigheten.. Skitprover.. Som påvisar blod i Avföringen men sedan får jag en lapp från min läkare att han inte riktigt litar på resultaten och jag får lämna in nya... *suck* Har feber till och från och en ständigt förhöjd kroppstempratur och är ständigt trött... Hur länge orkar man??

Svar på tråden V.V.S-tråden. Våga vägra skov! Tråd nummer 10