Inlägg från: Billy och Jag |Visa alla inlägg
  • Billy och Jag

    V.V.S-tråden. Våga vägra skov! Tråd nummer 10

    Fru U: jo jag förstår att det kan bli så där.. Daniel är väldigt aktiv och rastlös också... och jag har inte så mycket energi.. Känner mig så tråkig.

    Men han lär sig nog att förstå när han upptäcker att det inte bara är tillfälligt.. antar jag.

    Ja, det är skönt med Stefan som vän, han känner ju mig utan och innan..


    alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar.
  • Billy och Jag

    å nej.. känns som ett skov är på G.. Munnen full med blåsor, rövva full med onda finnar och det känns som att jag börjar få en böld eller nått "där bak"... aj aj.. Plus att magen känns konstig.. känner inte direkt den där irriterande inflamerade känslan i ändtarmen.. men magen känns lite stressig. Plus att jag är trött hela tiden.

    Någon som fått remicade som vet? Kanske blir så här nu för att det är dax för påfyllning igen? Ska få det igen på torsdag.. har inte haft varken blåsor eller hudproblem sen jag började med remicade.. men detta är första ggn jag är utan remicade så här länge.. (8 veckor)

    jag hoppas inte det är ett skov på gång.. skolan börjar ju om en vecka bara...

    Jajja: Usch, måste kännas jobbigt att han inte "stöttar" dig som du kanske vill.. det skulle jag tycka.. men man vänjer sig kanske..
    Jag gnäller tex inte så mycket för mina föräldrar eller min syster.. för dom är så hönsiga och tror jag dör hela tiden.. haha.
    Stefan är nog den enda som kan se klart på saker och vet vad det handlar om.


    alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar.
  • Billy och Jag

    grådis: ja sånna bölder menar jag.. fy vilka fula ärr man får efteråt.. Men jag tyckte att för ca 2.5 år sen när sjukdomen bröt ut och kanske i ett år efter så hade jag så ont av bölderna så jag knappt stod ut.. Det var verkligen hemskt.. om jag kände att en böld var på väg så ville jag bara dö, så illa var det.

    Nu bekommer dem mig inte så mycket.. det gör ju ont.. Men inte så att de kan stoppa mig från att röra mig osv..

    åh nej.. Vegankost låter inte som en höjdare.. sno hit en blodig köttbit ist Hehe.

    Jag får remicade var 8.de vecka.. längtar tills på torsdag så jag kanske får lite mer energi


    alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar.
  • Billy och Jag

    som jag förstår de så kan man väll dö av de om tarmen tex spricker eller om man får sån näringsbrist så man dör av de osv... Så visst kan man väll de, men i dag ska de väll inte hända i första taget.. Vicket jäkla tur vi har

    Inflikar jag, har väll vart lite frånvarande men ska läsa ikapp

    Baaaj :D


    alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar.
  • Billy och Jag

    MrsDream: jorå, psyket har ju jätte stor inverkan... jag blir alltid dålig när de händer mycket.. om jag ska resa bort eller flyttat eller nått annat :-P Som att inte de andra räcker.. :-P Men de är ju som de är..

    Kan ju inte va lätt med alla medeciner och grav osv.. förstår att de är rörigt.. :-P


    alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar.
  • Billy och Jag

    måste fråga en sak som ni säkert inte kan svara på men man lär väll få spekulera?

    ska träffa en reumatulog i morgon, inte min vanliga läkare.. vet inte varför jag fick en annan nu.. men men.. iaf.. det var ju faktiskt reumatulogen som fick mig att sluta med asacol... för att jag skulle få salazopyrin ist.. och sen skulle jag sluta med det också.. så nu står jag på NADA medeciner för tarmen.. förutom remicade då..
    Då BORDE väll en reumatulog kunna fixa så att jag kan börja med asacol igen?? För de behöver ju bara säga: Ok, ta dem Hehe

    Vill ine behöva kontakta mag och tarm.. :-P


    alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar.
  • Billy och Jag

    Lällas: Ja du.. nu ska jag flytta till Sandviken Ska kolla på en lägenhet i morgon.. Typ alla i min omgivning är sura på mig för att jag är så omständig och krånglar hela tiden.. hahah.. Men Sandviken känns mer som hemma! så varför inte? Och det ligger ju bara 2.5 mil härifrån!

    Ska bli skönt med en egen lägenhet där jag och Daniel kan träffas ostört Hehe.

    Känner mig så frånvarande här..

    Tycker så synd om Rebecka.. :( Stackars tjej.. Men hon klarar det!! Man måste!

    Vad är CVK??


    alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar.
  • Billy och Jag

    Madde: jätte fin färg!! Jag vill också!! hehe


    alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar.
  • Billy och Jag
    Tindras äiti skrev 2008-01-16 13:54:28 följande:
    hallo allihop ..måste bara aggro av mig lite..kompisen e sur å vägrar prata med mig ...anledning: för att jag inte orkade ha nyårsfest för jag e sjuk!!!! har ni hört nått mer idiotiskt....inte nog med d så anser hon att hon om nån mår dåligt för hon e så trött å mår illa pga grav...men vem fan gör inte d...annars e hon fullt frisk ( fysiskt ialf ).vem orkar ärligt sitta å lyssna på nån som inte har några problem utan måste skapa dom, å nämner du d minsta att du själv mår kasst då GNÄLLER DU!!!!!! aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhelakt å säga men jag önskar henne ett rejält skov å smaka på...
    *skakar på huvudet* Veeet hur de är!

    En kompis hade to.m mage att påstå att jag fejkade allt och överdrev.. Det sa han till min syster när de va på väg in till sjukhuset för att hälsa på mig efter att jag AKUT opererats till stomi.. Hur dum får man bli?

    Omgivningen är ofta en bunch of motherfuckers.. hahaha.. Skämt å sido, alla förstår inte.. Men det är svårt att veta hur man ska hantera det.. ska man radera dem ur telefonboken eller acceptera att de inte hajjar? Hmmm.. Jag har inga svar på det.
    alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar.
  • Billy och Jag
    MaddeK81 skrev 2008-01-16 17:52:22 följande:
    Nej det där är svårt... En del vänner tycker man att man har glädje av på många vis men ändå så finns inte förståelsen (eller viljan att förstå) där. Hur puckad va inte din kompis då! Trodde han att du fejkade att behöva bli opererad då också eller?!
    haha.. ja han hade väll inte alla hästar hemma.. Det var även han som ringde ambulans för att jag skulle få hjälp.. då kunde jag knappt stå själv. :-P Jag skulle väll kanske bli skådis då om jag spelar så bra
    alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar.
Svar på tråden V.V.S-tråden. Våga vägra skov! Tråd nummer 10