• Åsa31

    Våran alldeles egna tråd! (Vedevåg, Storå, Lindesberg mm)

    M
    Klart jag kommer! Jag gillar fika! 
  • Åsa31



    GRATTIS IDA 4 år idag!!!!!!!!
    Hoppas du få år många paket av mamma Monica, pappa Daniel och syrran Emma!


  • Åsa31
    Peand skrev 2008-02-02 13:40:36 följande:
    Åsa - Sitter och tittar på väskor nu. Nästa gång vi ses och du har din skötväska med dig, påminn att jag ska kolla hur den ser ut innuti och om man får plats med det jag har tänkt....
    ok..ska bli!
  • Åsa31
    MammaHela skrev 2008-02-02 16:14:44 följande:
    Åhh jag vill fika =) Hade juh sånt fika hos mig och hon som kom med fikat var juh så totalt värdelös...Så jag ska se om jag kan komma ifrån och fika lite om det är ok?
    Det är nog samma tant....
  • Åsa31
    MammaHela skrev 2008-02-02 22:05:36 följande:
    det tror jag inte.. denna fikatant kom från Skinskatteberg och visste inget, kunde inget... Hom hade med sig massor med "saker" men visade bara 2 st, hela hennes presentation tog ca 15 min.OM nån frågade henne nått, så sa hon "Jag vet inte, kolla i katalogen"....
    Den tanten jag tänker på är från Linde..Jättesnäll men ack så snurrig..Tur att man vet vilka "bullar" man vill ha oftast! 
  • Åsa31
    MammaHela skrev 2008-02-03 00:10:54 följande:
     ja jobbigt om man får se på "andra bullar"
    Oj, va jobbigt vi gör det för den som sitter och anmäler oss för ditten och datten..Hur ska denne kunna anmäla oss nu!    stackars liten!!!!!!*asg*

    Man får ju prata om fika och bullar...än så länge, iallafall!

    Peace! Nu ska jag sova .Puss på er ALLA! 
  • Åsa31
    Mariana skrev 2008-02-03 08:37:30 följande:
    Haha va ni är tokiga.. Men de måste bli väldigt klurigt att kunna anmäla nån nu. Va tråkigt! Asch de kanske finns viktigare saker att göra i livet än å sitta å anmäla oss för det ena och det andra!För så himla intressanta kan vi ju inte vara....
    Kanske någon som vill var med och "leka" egentligen ..men inte törs säga det! 
    Peand skrev 2008-02-03 10:47:48 följande:
    Åsa & Emma - Tack, ett leende kom över mina läppar när jag läste vad ni höll på med  han väl hålla med Åsa om att det är tur att man vet vad det är för bullar man vill ha men Emmas bagare lät ju ännu värre
    Här hemma har jag/vi nyligen vinkat hej då till Jonas. Han ska åka till stockholm tur och retur idag med några han borde känna väl men inte gör. Dessutom ska han sova där över natten och kommer hem först i morgon kväll. Jag är inte den mamman som är nojig över att lämna bort barnen, eller vara utan dem men detta kan jag säga känns inte bra. Samtidigt kändes det som jag var i en ganska så låst situation och hade inte så mycket val. Hela kroppen skriker efter att springa och hämta honom. Så låt det bli måndagkväll snart......
    Ja, vår bagare är ok...lite söt faktiskt!

    Just det..nu minns jag stockholms turen och dina invändningar... Du hade inte så mycket val här...Du...Jonas fixar det här..Han kommer att vägleda dem och visa vad som behövs!
    Men jag förstår hur du känner och minns dina argumet för och emot
    Måndagen är här i ett nafs.Jag lovar!
  • Åsa31
    Brodsmulan skrev 2008-02-04 09:15:51 följande:
    . Henne kommer jag ha hemma minst till jan-09 som jag räknar idag, sen får vi väl se när fp-dagar börjar sina, går ju way fort med detta nya system och kfm som ständig brevvän.. iofs så lir K av med sin brevväxling här snart så jag vet att jag skulle kunna bli "lyxhustru" får ut typ 3000:- i mån nu och när de slutar dra på han så får han 4000:- mer i mån.. menar klarar vi oss nu så gör vi det då också.
     Nya systemet???
    Det har väl nästan alltid varit att man måste ta ut 5 dagar i veckan när barnet fyllt 1 år för att behålla sin sgi.....
    Om din pojke har har behov av dagis kanske man kan få ett schema som är anpassat till er.Dagis är ju till för barnens behov..Men du kanske har ditt kk på gång snart!

    Är du inte sugen på att komma ut och använda din nya utbildning? Kan ju kanska vara bra innnan det går för lång tid mellan utbildning och arbete.

    Ang. sovning..Alla tre läggs melllan 19,30-20,00 och vaknar/väcks 07,30. Vaknar nästan aldrig och inget barn sover någonsin i vår säng. Johan sover middag 12,00-14,00.

    Petra
    Hur går det??Överlever du, vännen??

    Jenny v
    kan meddela att jag såg din dotter på dagis, glad och allert..Brottade ner en kille i väntan på promenaden till skolan.

    marika
    tjenare
  • Åsa31
    MaLevi skrev 2008-02-04 10:47:53 följande:
    Åsa - Härligt att höra att hon var pigg och alert för det var hon inte när jag lämnade vid frukost Blev kvar en extra stund pga av en liten olycka med en krossad äppelmosskål, roligt att se hur fröknarna hanterar en lite situation.Hm...brottade ner en kille ute då eller? Det hade jag vilja sett för hemma är hon så feg så. Vill inte göra ngt och alltid vill ha hjälp med saker osv.Härligt med inside tips Petra - Skönt att höra att resan gick bra. Vill höra allt , men det vet du ju redan.
    Hon brottades, skojbrottning(ingen var arg eller ledsen) med en kille ute...Och jag pratade lite med henne innan..Var på ett strålande humör!
Svar på tråden Våran alldeles egna tråd! (Vedevåg, Storå, Lindesberg mm)