Inlägg från: Mariana |Visa alla inlägg
  • Mariana

    Våran alldeles egna tråd! (Vedevåg, Storå, Lindesberg mm)

    Åsa - Hur kunde de gå till??? Du blev mållös!!! De kan inte vara möjligt! Tjejen som alltid har svar på tal! Då lyckades fl med en till bedrift där då! Inte bara att få carro ARG utan dig mållös oxå! Hmmm ja de va ju inte illa! Hoppas du har fått tillbaka talförmågan idag.

    Petra - Ja jag gjorde ju det å jag tycker mig känna mig lite bättre idag! Inte illa! men huvet är packat än... Tråkigt nog.. Hur har ni det då?

  • Mariana

    Petra - Nja vila blir de inte... Men jag inboxar dig istället!

  • Mariana

    Jenny K - Har du sjuklingar hemma. Stackars dom! Krya på dom!!! Skickar du en kopp kaffe till mig med? Är sugen men orkar inte göra till mig själv...

    Jenny V - Hoppas de ska gå bra med pluggandet då!

  • Mariana

    Jenny K - de va bra att du la sockret brevid för jag dricker svart. De va gött!! Tack ska du ha!!
    Hoppas kidsen är bättre!

    Åsa - Du är ju värsta proffset så det är klart att du fixar jobbet galant! Alltså med alla gökar du kan träffa på å få prata med Ville killarna till dagis idag då? Kände dom för det?

    Nina - Tråkigt med fluss.. Krya på dig.

    Jag är fortfarande sjuk, antar att jag har som Tilde hade förut... Stämbandsinflammation.. Ni kan va glada för att ni inte hör mig prata utan att ni bara behöver läsa de här...

  • Mariana

    Petra/Åsa - Jag mår lite bättre! Låter dock som en kråka men det är ju inte hela världen.. Skata som kråka... Tack för att ni frågar!

    Åsa - Va skönt att höra att du hade det bra på jobbet

  • Mariana

    Petra - JO de gör jag ju

    Carro - Hej! Så du kan skriva nu??

    Åsa - Hmm de där va knivigt vännen... Med dagis å jobbet menar jag. Å inte hann jag tala med dig innan du drog till jobbet heller. Men imorrn hinner vi förhoppningsvis??

  • Mariana

    Åsa - De va bara roligt å se dina kids in action!! De vet du att jag tycker. Jag hade liika trevligt som du! Hihi! Bra att dom härjar på pappa när dom ska bada att dom ska ha ljus tända! Ha de bra på jobbet!

    Petra - Ja de va ju synd att du inte va hemma!! Jag stog där i regnet å väntade på äppelpajen men de kom ingen å öppna så jag fick åka hem!! Hihhiihihi!

    Min förkylning är lite bättre idag så de går åt rätt håll iaf!

  • Mariana

    Petra - Wille fick kopporna! Å de vart en del som jag fattade på Carro igår på mötet vi va på.. Stackars liten! Å ja de är skönt att vara lite bättre igen. De gick fort över ju! Man är ju mamma Å va du är snäll!! Äppelpaj nästa

  • Mariana

    Hallå!

    Petra - Mmm Semla...

    Åsa - Ja hur mycke som helst! Jag fick ju dock 24 votiv av samma doft.. De vart ju lite tokigt! Men de går ju alltid åt så de gör väl inte så myce egentligen.. Pizza på jobbet, de lät gött!
    Vi kanske hörs nå i natt när du har kommit hem. Ska bli kul å höra om första veckan har varit bättre eller sämre i de stora hela, mot dina förväntningar menar jag.

    Carro - Tavegyl ja, de hade vi till Elias och Tilde. Det är ju till för invärtes klåda å de har dom ju ofta. Å du sa väl att Wille hade koppor i halsen? Då kan de ju kanske lindra lite... Förstår att han inte har de lätt nu. Kopporna är jobbiga... Tilde fick så himla mycke när hon hade det, tyckte så synd om henne! Hon hade till slut ingen plats kvar så kopporna kom PÅ kopporna.. MIn lilla snutta! Elias hade de med men fick inte så mycke som hon. Kan man säga att han fick "lagom" med koppor??? Låter lite tokigt kanske hihihi! Men min superkille klarade de bra iaf! Nu är de Niko som itne har haft det bara men han får vänta ett tag till tycker jag!

    Nehe nu ska jag väl återgå till tvättmaskinen å spisen kanske.. Va tråkigt....

Svar på tråden Våran alldeles egna tråd! (Vedevåg, Storå, Lindesberg mm)