Inlägg från: Mariana |Visa alla inlägg
  • Mariana

    Våran alldeles egna tråd! (Vedevåg, Storå, Lindesberg mm)

    Petra - HAHAHA så JOnas har käkat lite rödbetor Tur att du fick svar på det iaf!

    Har inte haft nå segt fl idag när jag har surfat här iaf.. Men Jenny de kanske går lite segt hos dig. Verkar vara ett vedevågsproblem

  • Mariana

    Petra - JO han kanske tog ENDAST rödbetor till lunch Fast dom ger ju ganska mycke färg så om han inte mår nå konstigt annars så är de säkert helt i sin ordning. Tror du inte det?

  • Mariana

    Cissi - Jo då det är bra med mina kids. Dom två stora är på dagis å leker till ett och min minsta lilla skitskrutt somnade precis efter ett lass med käk. Niko har en mammig period nu å de är så jobbigt... Klart man kna gosas mycke med bebisarna men nu känns de som att jag ska ha honom hängandes på mig VAD JAG ÄN GÖR.. Plockar jag inte upp honom så hänger han sig fast i byxbenet *asg*

    Carro - Krya på lilla Wille. De kanske va nåt han åt igår? Om han är pigg idag? Men de bästa är kanske att han är hemma ett par dar från dagis så han absolut inte smittar nån mer om de nu va magis Jag vet nån gång när Elias hade magsjuka så kräktes han på morronen å sen inget mer under hela dan, men sen på natten så kom de igen... Hoppas han har kul i snön!

    Jag sålde våran Acta Logico i ett nafs! Satte ut annons på lindenytt igår kväll, UTAN bild. Å i morse vad halv nio ringde en tjej som köpte den osedd! Såna affärer är kanon!! Mera sånt De va ett par som hade mejlat oxå. Så nu ska jag ge mig på nästa objekt!

  • Mariana

    Haha Jenny V va du är tokig! Hoppas de gick bra med läsandet!!

    Petra - Hoppas på en bra dag!

    Åsa - TACK TACK!!!!

    Är de nån som vet om Carina har avreggat sig?? Hennes nick står ju i min gb i ett inlägg hon har gjort å efter det står de okänd.. Tänkte om de va nå särskilt...

    Nu ska jag kolla in ul-bilder hos Jenny!

  • Mariana

    M - Jag kommer ju, de vet du ju! Skulle INTE missa det! OCH DU! Jag har ju med mig "Paddan" och hennes mamma! De glömde jag nog att säga i din inbox! Så: Mariana+2

    Åsa - Var är du? Hur har de gått med klippningen? Å vad har ni hittat på resten av dan? Har inte fått rapport... *asg*

  • Mariana

    Förresten!! M - Du är min stora IDOL nu!!!!!!! Så du vet det!

  • Mariana

    Stort Grattis till stora tjejen IDA på hennes födelsedag!!! Många grattiskramar från oss till dig å mamma å syrran!!

  • Mariana

    Haha va ni är tokiga..

    Men de måste bli väldigt klurigt att kunna anmäla nån nu. Va tråkigt! Asch de kanske finns viktigare saker att göra i livet än å sitta å anmäla oss för det ena och det andra!

    För så himla intressanta kan vi ju inte vara....

  • Mariana

    Åsa - Mmm ja jo de kanske de är.. Inte omöjligt!

    Petra - Berätta sen hur ni har haft de i örebro och hur du mår! Kramis

    Tilde har gjort nåt idag som jag gjorde själv när jag va liten Lite ont gör de å lite blöder det!

    Hon tog å stoppade ut tungan på räcket och JA det är i järn! Å sen RÖCK hon bort den! Blod på kinden å lite på mössan... Elias kommer in å ropar i paniiik att hon blöder!!! Å sen står lilla Tilde brevid och tittar på mig bara. Är inte lessen eller nåt men lite chockad tror jag. Hon blev säkert rädd när hon satt fast med lilla tungan såklart.

    Elias tyckte de va kanon för han va sugen på å gå in innan hon gjorde så där å jag tog ju in Tilde direkt för att se hur de va med tungan.
    Nu måste vi gå in för Tilde blöder ju!! Utbrister han hahahah. Min lilla tok! Han är inte bara söt utan listig oxå Så nu är det Svampbob som gäller!

    Skönt å softa lite framför tv:n efter pulkaåkning!

  • Mariana

    Petra - Nä men vilken söt liten Jonas Härligt att de inte va så mycke folk i örebro!

    Jenny V - Ja men de värsta va att dom minusgraderna som va räckte.

    Lilla skruttan. Hon somnade vid halv fem eller nåt sånt.. Å sen gick de inte att få liv i henne förrän SJU! Hon va helt slut. Vet inte om det är nåt på gång i kroppen.. Men nu har hon ätit mat iaf. Tur att vi fick bra tips av dig ÅSA Så hon fick käka gott mitt i eländet Fläskfile med potatisgratäng! Så nu får vi se om de blir sent i säng idag...

    Inge dagis imorrn så vi får väl låta henne vara.. Hon komemr ju gå upp klockan sex iaf. När pappa går till jobbet skriker båda barnen rakt ut om dom inte får ge honom en kram!

    NEEEEEJ PAPPA GÅ INTEEEEE - skriker Tilde.. Å Elias kommer ner från sitt rum i panik!
    Nej nej nej nej nej låter det från honom... Pappa i familjen väntar ALLTID tills barnen har kommit upp å gett honom kramen för dom HÖR NÄR HAN LÅSER UPP DÖRRN å ska gå ut.. Kan ni fatta??

    Dom är helt galna båda två! Nu har ni fått EN MASSA info som ni antagligen inte är intresserade av över huvud taget hahahaha! Men nu har "alla" nåt att läsa iaf!

Svar på tråden Våran alldeles egna tråd! (Vedevåg, Storå, Lindesberg mm)