Inlägg från: tjenixen |Visa alla inlägg
  • tjenixen

    Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.

    Mettan: nej, vad trist. Min make är inte så värst intresserad av inredning han heller. Han vill gärna vara med och bestämma möbler och sånt men allt runt omkring bryr han sig inte mycket om. Hoppas ni kan diskutera så du kan förklara för honom hur du känner.

    Lcroft: grattis till jobbet. skönt att slippa ligga och fundera nu när du kommit till ett beslut kan jag tänka mig.

    Jaha inte är det så mycket jag hinner skriva här inne inte. Men vi var i alla fall till IKEA i söndags och även in till stora staden i lördags. Vi har provat sängar, ställbara sådana men vi har svårt att komma till beslut om vilka som är bäst:) IKEA slapp vi undan ifrån med ca 2000 kr fattigare plånbok. Måste ju bara ha lite ljus, konsoller, hyllor mm.

  • tjenixen

    nu har jag städat ut alla julsaker förutom julgranen. Den tar vi i helgen så barnen får dansa ut julen:)
    Men oj vad tomt det blir i fönstren när man tar bort alla ljusstakar mm.
    Nu har jag fått ett dilemma att jag inte vet vad jag ska sätta upp för gardiner i kök och hall. hmmmmm... får fundera ett tag och se om jag hittar något i gömmorna.

  • tjenixen

    Åh, kan ni inte pigga upp mig med lite fina bilder eller nåt?? Sitter här med jordens förkylning och måste bli klar idag eller senast imorgon med en 10-sidors uppsats och bland annat samspel i förskolan. Känner inte alls för att skriva men det måste jag ju så jag blir klar med denna kurs och sen börja på nästa för att sedan i vår skriva den examinerande och hmm beryktade c-uppsatsen. huuuuu. (och samtidigt nu åker svärmor och svärfar till Thailand i 6 veckor så maken för sköta firman själv ovh jag måste ta bokföringen och hur vi hinner umgås och ha familj med på dygnets 24 h det vet i 17 hur det går ihop, men det går väl det med).

  • tjenixen

    Hjortan: söta kissar.
    ta det lugnt med dammsugaren nu så du kan njuta av din akupunktur sen:) Ha det bra så får jag återgå till min uppsats en stund till. Värst vad alla var morgontrötta här idag då, eller kan det vara så att ni har annat för er än FL? Nä, det kan jag väl aaaldrig tro:)

  • tjenixen

    Ännu en fråga från mig då i denna sena timme nu... Vad har ni för matta under ert soffbord? Är på jakt efter en ny men någon med längre lugg det ratade maken med en gång. hmmm kanske kan man bearbeta honom eller har ni några andra fina mattor att tipsa om?

  • tjenixen

    ok, en fråga till. Jag kommer trötta ut er med mina frågor snart ju.
    Men vilken färg använder ni när ni målar om era möbler? Funderar på att ge mig på en skänk och vitrinskåp(vägg) som nu är lackad furu. Vad behövs för att sätta igång med det?

  • tjenixen
    therre skrev 2008-01-10 05:50:28 följande:
    Vi har Erslev från IKEA - enkel o billig att byta ut Men så brukar vi också äta i vårt vardagsrum o även alltid mysa med något gått framför TV:n på helgerna så vi måste ha en lätttvättad matta
    ja, erslev har vi med men vi har den stora varianten så den går inte in i vår maskin, eller jo den går in men jag vill inte tvätta mattor i den nya maskinen. Är på jakt efter någon matta med lite mer myskänsla än erslev som är rätt platt och hård.
  • tjenixen

    black lady: instämmer med de andra att måla och byta knoppar skulle jag med välja att göra.

    tårtsmulan: ohhh, hoppas att din värk har gett med sig lite nu.

  • tjenixen

    Tänkte höra med er vad ni tycker. Vi har en gammal vagga, sedan maken var bebis, som vi har i garderoben nu. Funderade lite på om man kan ha den framme som prydnad och att barnen om de vill kan leka med den. Det är en sådan här ungefär men vår är i shabby-stil då:)
    www.blocket.se/vi/14696222.htm

  • tjenixen

    Vad har ni för dukar på era köksbord? Är på jakt efter någon vaxduk så vi kan dölja opraktiskt fult köksbord samtidigt som den står emot slabbande barn (och vuxna*ler*)

Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.