• Gullfina

    Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.

    I våra hem blandar vi ljusa färger med det vita/ljusa i grunden.

    Lantligt och romantiskt i en enda röra.
    Vi vill få fram det personliga ljusa hemmet med mycket romantik och loppisvaror som ger en härlig Shabby-chickänsla.
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-24 16:33
    Postorder: Lantlig/Romantisk Inredning Del 6

    www.familjeliv.se/Forum-5-87/m28470925.html
  • Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.
  • Hjorthan

    Zandrisen - tack så jättemycket! Ja, jag är så nöjd så med mitt beslut. Vill ju inte förstöra för mycket när man gör vid en gammal möbel. Nu är ju detta skåp redan "förstört" eftersom det blivit avlutat en gång i tiden, så själva värdet är nog inte så högt. Men originalglas och originalbeslag ska få vara kvar!


  • Schnuckums
    Hjorthan skrev 2008-02-04 23:20:07 följande:
    Bara skojar med dig gumman! Jag ska i alla fall gå och borsta tänderna, och slabba ansiktet, så är jag klar för bingen om en stund.
    slabba inte för mycket bara!!!!!!
    Hjorthan skrev 2008-02-04 23:15:43 följande:
    Precis som det är detaljerna på en människa som gör henne så speciell!  (Jag försöker tänka så i alla fall, så tänk bort mina överviktskilon och se mina glada ögon istället!)
    Jag har inte sett så många bilder på dig men de jag har sett , så ser du inte överviktig ut!
  • hjalle71

    Nää, nu orkar jag inte vara uppe längre! Jag som alltid varit en nattuggla, nu får man använda tandpetarna för att orka hålla ögonlocken uppe längre än barnen!
    Min väninnas tös har reumatism och de har blivit "uttagna" till vintersol, åker till Spanien i tre veckor i juni - moi, avundsjuk - aldrig! Nädå, jag trivs bäst här hemma, under mitt lilla parasoll på min minialtan i ösregn, tittandes på min käre gubbe som trimmar bilen så vi kan få lite mer "ös" och mindre bensinförbrukning - för DET är ju viktigt! 


  • Hjorthan
    Schnuckums skrev 2008-02-04 23:23:00 följande:
    Jag har inte sett så många bilder på dig men de jag har sett , så ser du inte överviktig ut!
    Du kan ju fråga Hjalle, hon ser mig varje dag! Och jo, jag har ett stort antal kilon som borde åka väck, sisådär 20 - 25 kg. Än så länge har jag i alla fall tappat 4½ kg (på 4 veckor). 

    Jag är förresten duktig på att gömma kilona på bild!
  • Hjorthan
    hjalle71 skrev 2008-02-04 23:24:03 följande:
    Nää, nu orkar jag inte vara uppe längre! Jag som alltid varit en nattuggla, nu får man använda tandpetarna för att orka hålla ögonlocken uppe längre än barnen!Min väninnas tös har reumatism och de har blivit "uttagna" till vintersol, åker till Spanien i tre veckor i juni - moi, avundsjuk - aldrig! Nädå, jag trivs bäst här hemma, under mitt lilla parasoll på min minialtan i ösregn, tittandes på min käre gubbe som trimmar bilen så vi kan få lite mer "ös" och mindre bensinförbrukning - för DET är ju viktigt! 
    Du kan få komma ut till min jättealtan och sitta där istället och pimpla rödvin i sommar!
    Och så kan vi glo på Roger som spikar på huset eller nått!
  • hjalle71

    Äsch, lyssna inte på henne - hon är minsann duktig i så fall på att gömma kilona på jobb oxå! Men du är faktiskt superduktig Lotta! Önskar att jag oxå var så duktig, vi ska iaf försöka börja träna i lokalen, jag o grannfrun. Hon babblar ju redan nu om baddräkter, haha... Jag unnar förresten henne det även om det inte låter så, bara så ni vet. Hon är världens gulligaste människa och har det jobbigt med sin tös. De kämpar på hårt varje dag. Jag föreslog henne att hon skulle propsa på en ledsagare så kunde jag följa med. Tror du Lotta att jag kan försöka få ett läkarintyg från jobb, haha... 


Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.