Inlägg från: MiaMariah |Visa alla inlägg
  • MiaMariah

    Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.

    Hjorthan skrev 2008-02-17 20:58:17 följande:
    Så, nu ska jag bildbomba er lite! Loppisfynd, ännu en pall och en rätt hiskelig enorm ljusstake.Pallen har hamnat i ett av fönsterna i matrummet.Och den hiskeliga ljusstaken har blivit rätt frän som vitmålad. Fast den är gigantisk!På förra bilden syns även vägglyktorna, de två små "provrören" i hjärtformar och fuskorkidéen jag köpte.Lite större bilder på lyktorna och minihjärtformarna kommer här.Dessa ljuslyktor hamnade också i korgen!Och denna kruka från Miljögården!Några fler fejkväxter!Och denna ljuslykta (märks det att jag älskar lyktor! ). Den hänger i trapphalsen!Och med stämningsljus!Så, det var det mesta av det jag köpte. Sen hamnade det även ljus, servetter, några fler fuskorkidéer m m i korgen.
    Ojoj vad mycket fint, vilken stämningsfylld bild!
  • MiaMariah
    Mettan69 skrev 2008-02-18 15:15:13 följande:
    Oj vad spännande. Tänk hela svenska folket skall få titta in i ditt sovrum. hihi
    Hihi, ja, det är ju lite speciellt!
    nublu skrev 2008-02-18 15:45:20 följande:
    Hej flickor! *pust* Just kommit hem från Busfabriken och cheesus vad jag är trött! Ingen inredning idag känner jag! Mia: Kul med AiH! Jag kan dock inte låta bli att tycka att de är liiiite tröga med vad som händer på nätshoppingsidan. De har lagt ut en artikel från 2006 (!) med länkar till butiken. Sedan dess har det ju hänt en hel del med inredning på nätet... De skulle behöva vår länksamling! Jag undrar om vårt hus någonsin blir så färdigt att man kan få med det i en tidning.
    Tack! Tycker du ska maila dem och be att ta med din egen butik i listan.
  • MiaMariah
    zandrisen skrev 2008-02-18 19:38:57 följande:
    Åh, grattis!! När kommer detta med i tidningen, vet du det? prenumererar ju iofs, men kan vara skoj att veta när man ska hålla ögonen extra öppna
    tack! jepp, i nummer 5 som kommer ut 27 mars.
    musli skrev 2008-02-18 19:58:36 följande:
    Mia, grattis!Jag vill bara deppa liiiiiiite nu.... Förmedlingscentralen har lagt ner internetbutiken!!! Nu har jag inga sidor kvar förutom blocket att sitta och leta efter saker jag vill ha... *snyft*
    tackar! ajdå, ja, jag såg också att de la ner internetbutiken.. Ledsen
    Hjorthan skrev 2008-02-18 21:11:56 följande:
    Jag fick svaret från min MR idag. Jag har ett diskbråck mellan kota 6 och 7 i nacken.  Inte undra på att jag har haft/ har ont. Känns rätt skönt att få reda på vad som fattas min nacke, för nu kan ju jag och sjukgymnasten börja jobba efter "rätt" diagnos. Fast jag hade mycket hellre fått ett svar där det stod att det "bara" var överansträngning. Och just idag känns det för j*kligt i nacken. Har grymt ont! Ska ta och krypa ner i sängen till min redan snarkande make och försöka somna jag med.Natti mina vänner!
    ajajaj, stackars lilla hjorthan. men ändå måste det vara skönt att ha fått en riktig diagnos så du får en riktig behandling..
    C r e d o skrev 2008-02-18 21:17:37 följande:
    Kan ni tipsa om något bra secon hand ställe i Uppsala att gå och spana på? Finns ju Myrorna på stan men de har inte så mycket möbler har jag för mig, en evigheten sen jag var där sist dock... Har blivit så otroligt inspirerad av denna tråd, bygger ett mysigt lantligt hus och har först nu fått upp ögonen för vad man kan göra med inredning osv, har inte brytt mig så mycket innan, bara allt är rent och snyggt typ. Nu sitter jag och stirrar på annonser på blocket tills det svider i ögonen varje kväll, man blir ju helt beroende! "Den skulle nog vara fin vitmålad, den DÄR kan jag nog snygga till". Ska åka och kolla på den där bänken på Jysk i morgon, den skulle passa SÅ bra i blivande hallen där vi ska ha helpanel på väggarna. Annars har vi ju Vaksala torg här i Uppsala som är ett gigantiskt loppis hela vår/sommar/höst, längtar som en tok till man kan börja fynda där i april.Vad använder ni helst för färg när ni målar om? Blank, matt?
    jag gillar matt bäst men annars är ju blank mer praktisk egentligen när det gäller att kunna torka av..
  • MiaMariah
    epe skrev 2008-02-20 09:01:11 följande:
    MiaMariah: oh vilken fin!
    Mettan69 skrev 2008-02-20 09:39:44 följande:
    MiaMariah: Så fin den är och vad kul att du vet historian bakom ägndet. Älskar saker som tillhört släkten och är gamla. Anjo2: Kan tyvärr inte hjälpa dig då min minsta är snart 4 och nu börjar det bli lite tuffare i hans rum. Sjörövare, spindelmannen och fotbollar i en salig röra. Inte alls som mamma vill ha det.
    tack tjejer!
Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.