• Gullfina

    Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.

    I våra hem blandar vi ljusa färger med det vita/ljusa i grunden.

    Lantligt och romantiskt i en enda röra.
    Vi vill få fram det personliga ljusa hemmet med mycket romantik och loppisvaror som ger en härlig Shabby-chickänsla.
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-24 16:33
    Postorder: Lantlig/Romantisk Inredning Del 6

    www.familjeliv.se/Forum-5-87/m28470925.html
  • Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.
  • Hjorthan

    Härligt Eddan! Nu har din helg börjat, klockan är över 15:00. Och självklart ska vi unnas oss varsitt glas gott vin ikväll!

    Zandrisen - stackars lille pojke. Inget kul med magsjuka! Och blä för fulla blöjor!
    Men härligt att din hallbänk kommit!


  • MiaMariah
    zandrisen skrev 2008-01-18 14:33:12 följande:
    Har haft fullt upp idag med magsjuk son... Han fyller blöja efter blöja, min lilla skrutt! Bytte nyss igen, och då hade han poop ända upp på axlarna :-8 LIte gladare blev jag när det pep till i mobilen, sms från Jysk om att min hallbänk fanns för avhämtning! När jag beställde den förra veckan så sa dom att det var kö på minst 30 personer innan mig som beställt, och att jag nog kunde få vänta upp mot 2 månader, så det var oväntat men KUL! Ska montera ihop den och försöka ta en bild framöver så ni får se, har letat överllt efter nåt liknande så jag blev sketaglad när jag hittade den!
    Stackars liten.. Men härligt med bänken!
  • nublu

    Hu vad trött jag är! Var ju på mässan igår och har därför träningsvärk idag¨. Skrev tenta i morse och sen har jag knatat runt i Tranås. Fyndat 2 hyllor, en piedestal och ett sött litet skåp. Dessutom hittade jag en maskäten kökssoffa som jag vill ha till ett annat specialprojekt.

  • therre
    zandrisen skrev 2008-01-17 12:37:55 följande:
    Spraya dom vita? Har funderingar på att göra det med mina nämnligen Vad har ni för taklampor i köket? Jag ville ha 3 st typ skomakarlampor (från Nublu, dom i fattigmanssilver) på rad, men maken tror att det blir för lite ljus då. Han vill ha en lysrörsarmatur, jag vägrar!  Har nån något bra alternativ att komma med?
    Vi har Ekås i beige ( http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50121844 ) som bordslampa och taklampa i köket, är mysigt. Sedan har vi då en vanlig spotlight också från IKEA ovanför arbetsytan, bra med ljus i köket, både mys och arbetsljus!
    MiaMariah skrev 2008-01-17 19:21:03 följande:
    Köpte denna kruka i går på rabatt.
    fint, alltid nice med rea typ
  • tjenixen

    Oj, här har det inte hänt så mycket idag. Inte för att jag själv varit inne och skrivit heller då men vad har ni alla hittat på idag då?

    Själv pluggade jag hemma idag så jag gick och lämnade de yngsta på förskolan och sen stavade jag hem. Har även hunnit med att stryka lite och städat vårt hallkontor. Beställt lite kuddfodral bland annat från Ellos. Ja, vad har jag annars hunnit med??

    Jo, igår var jag till "stan" för jag skulle inte till Campus men jag åkte lite innan så jag skulle hinna kika lite på Hemtex med. Köpte en "textilvaxduk" med¨äppelmotiv i svart/grått/vitt. Köpte även grytlappar och förkläde i samma. Hittade även 12 dricksglas med lite snirkligt motiv i vitt på.
    Var in till Lagerhaus en sväng med och köpte en svart/vit-randig plastmatta till köket och 6 st svarta tabletter att ha under tallrikar till köksbordet så nu går det en del i svart och vitt i köket och det är mest då tapeten som behöver bytas ut för den är sååååå 90-tal men den är ju sen dess med så det stämmer ju bra, men huuuur kunde man välja en sån gräslig??
    Jaja, vi får se om vi kan ta och tapetsera om där snart för det går inte åt mycket tapet alls.


  • musli

    Har också shoppat lite idag fast på nätet...

    Köpte de här http://www.laredoute.se/images/products/rd/large/081/081_8119147.jpg till vardagsrums-fönstren, ska sitta en på varje fönster och sen en tunn hiss eller vanlig gardin som så här ungefär http://www.laredoute.se/images/products/rd/large/072/072_9550321_1.jpg

    Sen köpte jag ett madrass-skydd till våran säng, bra nu när kräk-sjukor och annat går hej vilt... Fast tråkigt att lägga pengar på!

    I övrigt har vi satt lister i badrummet och imorgon är vi klara med badrummet! Ska bara ha nytt badkar och möblera till det lite finare så småningom!

  • tjenixen

    Hu, vad det blåser ute idag. Men de har ju utfärdat stormvarning så det är väl bara att härda ut förstår jag. Det riktigt skallrar och rycker och drar här och jag har varit ute och kikat så att inget löst kan blåsa bort.
    Idag blir nog en lugn innedag fast jag skulle gärna ha åkt in ett varv till stan på rean igen och jag behöver kika på mattor och lite annat men det är dumt att fara ut om man inte liksom jätte-behöver ju. Så idag blir det att trolla här hemma med det man har i skåp och lådor:)
    Vad ska ni andra göra i helgen då?


  • nublu

    tjenixen: Vi rensar, röjer och flyttar. Ny rockad i boendet igen. Gustav får arbetsrummet, vi och kontoret tar hans rum och vårt sovrum blir en del av butiken. *pust*

    Nu ska maken snart riva hemska garderobsväggen i Gustavs snart fd rum. Har man inte jobb så skaffar man sig! :-O

  • musli

    Morrn...

    Här ska vi sätta upp sista listerna i badrummet och sen känna oss nöjda med att ett rum äntligen är helt färdigställt (förutom att jag vill ha nytt badkar och möblera till det...)!

    Ska försöka få in Hannas stora säng och börja måla den också hade jag tänkt men vi får väl se...

Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.