• syrlig

    Trollen traskar vidare i träsket

    Mazzy skrev 2008-02-08 13:10:43 följande:
    Jag tittade in på Linda och Fias alster (Karins hittade inte jag heller) och tyckte att de var väldigt lika varandra (samma stil). Kanske är det så att Jane och hennes vänner har väldigt lika smak och att det därför var just Janes vänners bidrag som föll henne på läppen? Jag hänger ju inte med så bra (än...) på alla tävlingar och bloggar, men jag förstår att det känns trist när det verkar riggat. Själv kan jag tycka att det är lite småtrist om "alla" i ett designteam har samma stil... roligare att se variation och olika exempel på hur folk använder grejorna.
    Hejsan! kollar inte ofta här men tittade in och såg att det går höga vågor om DT sökandet. Trist. Jag sökte som alla andra och var lika nervös som alla andra. Jag känner Fia och Linda genom att vi är på pysselträffar ihop ibland genom ett gäng inte alls kopplat till Scrappadiccted, inget konstigt med det. De, precis som alla andra hade inte en susning om att jag sökt förrän jag fått platsen eftersom jag inte berättade eller skyltade med min sökning någonstans.

    Inget var uppgjort vad gäller mig (och inte de andra vad jag vet heller, varför då ha en Call?). Varför vi blev valda vet jag inte och jag tänker inte spekulera kring det heller men jag tycker det är trist att besvikelsen över att inte själv komma med slår över till misstänksamhet och ogillande av det vi skapar. Precis som alltid är kriterierna säkert fler än vem som scrappar snyggast eftersom det är en del av en butiks hela koncept. Tror tom det stod att vi gärna får bo nära.

    Alla i Janes DT har INTE samma stil (kolla hur de andra scrappar också innan ni säger det).

    Jag brukar inte sticka ut hakan men jag tycker detta var en tråkig diskussion. Av precis den här anledningen, barnsligt skitprat, håller jag mig så gott det går från DT hets och tävlingsstress. Mitt val att söka beror på att jag vill ha den kreativa utmaningen och beskrivningen av uppdraget och det faktum att det är en bra butik på nära håll passade mig.

    Döm oss inte och snacka illa, vad tjänar det till? Varför förgifta en underbar hobby och härlig kreativitet med det? vad tjänar det till? vill ni veta mer om mig eller se vad jag skapade och tolkade uppgifterna med får ni gärna titta in i min blogg och följa mitt kreativa projekt.

    Här är en direktlänk till hur ni kan hitta mina nygjorda bidrag till Callen (klicka på orden här i texten så kommer ni till rätt blogginlägg).
    tidsoptimist.blogspot.com/2008/02/glad.html

    Utöver dessa så skickade jag även in en LO jag gjort till Scrappizbloggen lite tidigare i år.
  • syrlig
    Svar på #1035
    *fniss* hm, då blev det mer absurt för vems kompetens ifrågasätter ni då? och varför? och främst: Varför skulle Jane rigga sin egen tävling i sin egen butik? Om era konspirationsteorier skulle stämma: varför skulle hon då inte frågat direkt och sluppit jobbet med en tävling? Eller vem skulle riggat tävlingen och till vilken nytta? Jag hör att det lät snorkigt men jag sitter mest och fnissar för det hela är så absurt .

    Scrapmom, du får gärna titta in mer vad jag gör och så kommer du att märka att epitetet scrappare inte är det som mest går att fästa på mig utan mer papperslekare för jag gör så mycket mer än LOs att jag knappt vet själv vad jag gör ibland. Men två saker vet jag: jag skapar och jag har kul! och jag har en himla tur som har möjligheten att göra det mycket och ofta och gärna med goa vänner som inspirerat till skratt och skapande och ständig utveckling i det samma.

    Härligt i alla fall med all kreativitet som sprutar och hur det berör och stundtals upprör. Det är ju så, det handlar om livet men det är inte livet mer än att det ger oss glädje. De andra känslorna, de har inte med det hela att göra för vad är syftet med dom?
  • syrlig
    Svar på #1055
    Det är rätt vanligt och klurigt och jag har tre tips: Är den omonterad kan du klippa ur i mitten (men då kan det komma ink på kanterna där istället). Det andra är att vara så lätt på händerna det går och så det tredje, som är så jag gör, är att ha tops med lite stämpelrengöring på nära till hands och tvätta bort innan du stämplar för tyvärr blir det lätt bläck på fler ställen av stämpeln än man vill.
  • syrlig
    Svar på #1136
    På Scrappiz har Inkywings berättat om Grungeboarden så sök där så hittar ni nog bra info. Tim Holtz är en otroligt kreativ person som gör både kort, alter och scrap och produkter för detta. Jag tycker inte man ska skrämmas till att låta bli grungeboarden för det för de är så ljuvliga! Vill du ha dem på en scrapsida så använd Decoupagelim eller Akrylmedium som sealer, tror det borde funka (om inte med några lager ELLER! Testa dem på alter, till kort eller på minialbum De är kul att leka med hur som helst och resultatet blir superläckert!
  • syrlig

    Idag är det ingen vanlig dag, Idag är det min och min tvillingsysters 30 årsdag!

    För att fira detta tänkte jag dela med mig av kalaset och ha lite kul pyssel och skaparrelaterat i min blogg... ni kommer att ha mer än en dag på er och det ingår utmaningar med pris... så håll ögonen öppna i blogg Kreativ 2008 hela dagen

    Länk: tidsoptimist.blogspot.com/

  • syrlig

    Hanna, det har varit mässa två helger i rad för Jane samt määäängder med nyheter så du är nog inte bortglöm

Svar på tråden Trollen traskar vidare i träsket