• Fnyz

    Trollen traskar vidare i träsket

    jakthustru skrev 2008-03-10 16:11:54 följande:
    Marajjah, jag blev riktigt glad nu! så kul det ska bli att följa dig och den igen =) Du är en riktig inspirationskälla för mig!Förresten, på tal om inspiration. Kan ni nämna tre svenska scrappare som ni inspireras mest av?!?!Mina utan inbördes ordning i dagsläget är Fnyz, Willea och Linda (lindasdagar)
    VAA!!!! å vad du förgyllde min dag nu! tack så jättemycket! ska fundera själv på den frågan för det finns ju så många
  • Fnyz

    men brudar, vad go ni är allihopa! jag vet itne vad jag ska säga, är jätteglad att jag inspirerar och att ni gillar de jag gör. Det bettyde så extra mycket just nu när jag känner att allt jag skapar bara är medelmåtta i mina ögon.

    nu fick jag ju scraplust igen ska nog gå å scrappa istället för å sitta här med tårar i ögonen å bara fånle

  • Fnyz

    men är det inte en sån reklam på rix just nu att man ska ange koden RADIO när man handlar på extrafilm eller är jag ute å cyklar?

  • Fnyz

    ja brudar tävlingen på scraputmaninge!! wow vilket pris! vill ju åxå va med

    å denna bingobricka man skulle välja rad från nu var ju inte sån jobbig som de varit förut när de varits vårare saker med hoppas ni skickar in massa fina bidrag ser framemot massa unerbara los, kramar

  • Fnyz
    jakthustru skrev 2008-03-13 19:15:08 följande:
    TACK roha, ingen dålig pif, nu får man ju lite presationsångest att man piffar vidare mycket fint. Primablommorna, vilken kollektion är de ifrån, gillar att de hade så smala många kronblad. Och glitterbradsen, vem gör de`?Ang scrapbingon på scraputmaningen så har jag gjort en LO med alla rutor utom två foton eller fler, har redan tagit rutan med ett foto ju. Och jag e sååå nöjd. Det ser ut som Fnyz gjort den hihi så därför e den jättefin hihi
    nu blev jag nyfiken ,har du skickat in den till tävlingen än? i så fall ska jag springaå kolla mialboxen på scraputmaningen
  • Fnyz
    Sinova skrev 2008-03-14 11:59:40 följande:
    Hej!Är det nån som har en bild på ett klätt D-ringsalbum i 12x12 eller vet var det fins bild på detta? Jag sitter och ska försöka klä o dekorera mitt nya album men jag kommer ingen vart...svårt! Jag behöver inspiration!
    jag har klätt ett i 8*8 men de kanske ändå kan inspirera?
    fnyz.blogg.se/1185966039_vrsommartvling_4.html

    å så har Asali (pyret78) klätt ett i lettersize
    asali.blogg.se/1194543621_oooo_en_top_10placeri.html
  • Fnyz
    Bark skrev 2008-03-14 19:18:19 följande:
    Nu är jag klar med scraputmaningens påsktävling. Jösses så kul jag hade. Jag har nog aldrig haft så kul när jag scrapat innan. Jag hade gjort en skiss på hur jag ville ha det, valt vilken rad jag skulle göra och satte igång. När jag vart nästan klar insåg jag att jag hade missat två!! av grejjorna som skulle finnas med. Hmm, minnet är bra men kort. Så jag fick tänka om och blev supernöjd med resultatet.
    spännande, ska bli kul att se.
Svar på tråden Trollen traskar vidare i träsket