• Jen 82

    Trollen traskar vidare i träsket

    Fräs: Story har verkligen fin fina kit och jag gillar att det är stämplar i varje paket Ignorerar all info om ev tullavgifter och valutakurser . . . Nej men av de jag läst av folk som har olika kit så verkar just Callio och Story vara de som väldigt få gånger fastnar i tullen men man vet ju aldrig... Får fundera lite till tror jag. . .

  • Jen 82

    MissGoldie: Ett kit matchar ju oftast, sen får man mer för pengarna men framför allt så för min del så ser jag det som att det är en utmaning och att det är utvecklande att anv saker som jag själv inte plockat ihop, däremot så vill jag gärna beställa ett kit som passar min stil. . . Men ang färger och så, jag scrappar i alla färger till båda mina barn så just det ser jag inte som ett problem. . .

  • Jen 82

    Grattis Scrapparlotta till publiceringen!

    Fy vad seg jag är idag, men nu ska jag till skolan i alla fall, får hoppas jag piggar på mig på vägen! Ha en bra dag tjejer!


  • Jen 82

    En till kitfråga, om man beställer för 3 mån behöver man inte göra någonting alls då utan kitet dyker bara upp i brevlådan? Och hur funkar det om man bestället ett addon kit, kommer det separat?

  • Jen 82
    Marajjah skrev 2008-03-19 16:23:59 följande:
    Jen 82 skrev 2008-03-19 16:19:07 följande: Hos Studio Calico måste du prenumenera i 6 månader (om de inte ändrat sen jag gick med). Ett add-on kostar inget extra i frakt, från dem iaf.
    Tack! Perfekt!
  • Jen 82

    Hmm jag tror det är nått fel på min besöksräknare i bloggen. La in den imorse, var inne mitt på dagen och då stod den på 5 typ och nu så har jag haft 1125339 besökare, och rktigt så poppis lär jag ju inte vara

    Nån som varit med om liknande?


  • Jen 82
    Jen 82 skrev 2008-03-19 20:29:46 följande:
    Hmm jag tror det är nått fel på min besöksräknare i bloggen. La in den imorse, var inne mitt på dagen och då stod den på 5 typ och nu så har jag haft 1125339 besökare, och rktigt så poppis lär jag ju inte vara Nån som varit med om liknande?
    Haha, Nu är visst min räknare högst normal fattar nada men men fick ju vara superpoppis en kväll iaf
Svar på tråden Trollen traskar vidare i träsket