Inlägg från: Miss Cee |Visa alla inlägg
  • Miss Cee

    McLeods Döttrar

    Det är min nya favoritserie!!
    Tyvärr missade jag gårdagens avsnitt, så ni får gärna uppdatera mig =)

    När de började sända serien för några månaders sedan så gifte sig ju Tess med en kille och nu ska hon gifta sig med veterinären?! Jag fattar inte detta... Är det så att de visade en buit av en nyare sesång och sedan när serien blev populär så hoppade de tillbaka till början av den? Eller hur fungerar det???

  • Miss Cee

    Ber om ursäkt om jag sa för mycket... jag fattade bara inte hur det gick ihop sig =) Men då är jag med, ber om ursäkt om jag förstörde något för något, det var inte meningen sas.. =)

    Jag tycker att musiken iserien är så himla bra!! Har tagit hem en hel del av den, så den förgyller mina dagar nu =) det är bara ynd att serien har en så kass sändningstid. Det är lite synd, för de skulle säkert kunna ha sänt den på kvällstid och fått en massa tittare för jag tycker den har hög klvalité.

  • Miss Cee

    Jag grät så jag skakade idag. Det är inte många serier som jag tycker kan fånga riktiga människor med normala känslor och beteenden som McLouds. Just därför blir det så extra sorgligt... det griper verkligen tag i en. Det kändes hemskt idag att se min favorit försvinna ur serien..=/ Får försöka hitta allavsnitt så jag kan se dem från början igen.

Svar på tråden McLeods Döttrar