Inlägg från: Lou |Visa alla inlägg
  • Lou

    McLeods Döttrar

    Vem kan motstå en kanelbulle?
    Här kommer en kort resumé:¨

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    McLeods onsdag:
    Rose kommer till Drovers Run vlket gör Steivie jätteglad och hon tänker att NU är tiden inna att berätta sanningen att det är hon som är mamma & inte moster. Hon glr flera försök men lyckas inget vidare då Rose hela tiden avbruter henne & pratar om en massa annat. (I mitt tycke verkar hon vara lite hyperaktiv...) Rose tycker det är toppen att få bo med mostern på gården och rida hästar hela dagen. Hon blir snart varse om att det inte är en dans på rosor utan mest hårt jobb. Hon och hennes mamma (eg hennes moster) hade grålat mkt en längre tid hemma och det var därför Rose åkte till Drovers Run. Stevie hittar 2 A4 ark i hennes väska (de trillade ut) och hon upptäcker att Rose inte klarat sig i skolan och det andra pappret var om familjebildning. När R och Jodie är ut & lagar stängsel så sticker hon iväg då hon tycker det är trost med allt jobb. Stevie blir rasande att Jodie lät henne sticka och J svarade att hon kan ju inte gärna säatta sig på henne men det tyckte Stevie
    Rose har en pojkvän som hennes mamma inte gillar. Stevie får reda på att R har bestämt att hennes kille också ska komma och bo hos dem. Stevie ger henne utegångsförbud. Tess blir imponerad över S sätt att hantera situationen. S känner sig mest som misslyckad - mamma.
    Rose sticker från gården och S far efter henne. Hon hittar henne vid bussen gr¨tandes fär hennes pojkvän valde en motorcykel över henne. Det hela slutar med att Rose följer med till gården och de blir sams igen. När tiden är inne och S bestämmer sig för att berätta för R att hon är hennes riktiga mamma så hör hon Rose prata i telefon med sin mamma (eg moster) att hon älkar henne. S drar sig undan och låter Rose lämna gården för att fara tillbaka till mamma i den tron att S är hennes moster.
    *Det är fortf stelt mellan The vet & Nick ocg gliringarna kommer titt som tätt. Nick har avslutat sina "affärer" i staden förklarar han för The Vet. Den nya tjejen (glömt namnet) faller mer & mer för Dave the vet. Fast hon har svårt att förstå sig på honom och kan inte klura ut när han skämtar & när han talar sanning och det försatte henne i ngr pinsamma situationer i dagens avsnitt.
    *Det är spänning mellan Tess & Nick och jag tror att det dröjer nog inte förrän de blir ett par......
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Kan det vara ngt jag utlämnat som är värt att nämna???

    Hoppas att det inte var för rörigt för er som inte sett dagens avsnitt

  • Lou

    Rise and shine all

    Ni har väl uppmärksammat att MCLeods har fått ny sändningstid!? 11:55 istället för 12:25.

  • Lou

    Jo jag tänkte att det är säkert ngr stackare som inte vet om att de ändrat sändninstid och DET om ngt är väl kalas att meddela på tråden här! Upptäckte det själv häromdagen då jag skulle tassa in här innan jag skulle bänka mig, jag missade då bara 10 min istället för 30 som jag skulle om jag inte sett meddelandet i tråden!

    Har spelat in dagens avsnitt då jag var tvungen att kasta mig iväg till affären för att införskaffa en ny.... dammsugare. Hur kul är det på en skala att lägga ut 2000 kr????

    ~ VÄLKOMMEN Ananak & Jindra ~ (jag tror inte jag sagt det tidigare... om så känn er extra välkomna)

  • Lou

    ~ VÄLKOMMEN Jossebell ~

    Ah, repriser, älskade repriser! Speciellt för oss som inte stiftade bekantskap med denna underbara serie i höstas!

    Swedekarin: Du brukar ha koll på det mesta, hur många avsnitt är det kvar av dessa "lite äldre"???

  • Lou

    ~ VÄLKOMMEN ~ Tussilagoflickan!
    Trevligt att vi fångat ditt intresse så till den grad att du spelade in ett avsnitt Hoppas du tycker det är bra - jag & många med mig är h-e-l-t sålda! Dagens avsnitt har jag själv spelat in och ska kolla det i kväll, härligt att ha ngt så bra på kvällskvisten

  • Lou

    Riiise and shine

    Setta: Fredagens avsnitt var bra - och romantiskt värre Nick! Undrar hur länge det dröjer innan det hettar till orentligt.....

    Torsdagens avsnitt dar kurskillen gav sig på den nya tjejen (Kate heter hon va?) tyckte jag däremot inte var bra, annars så tycker jag att denna serien bara har bättre avsnitt för varje gång!
    Är det ngn mer än jag som tycler att Tess iklätt sig en mer "vuxen & förståndig" roll? Detta blev efter att hennes älskade syster Claire dog.

    Lärdag idag & dte är ju härligt, bortsett från att det regnar & att det är 2 hela dagar till nästa avsnitt.....

  • Lou

    Dave ja, yam yam Romantikern Nick vinner i det långa locppet och Alex, nja, han har utseendet med isg men är lite väl styv i korken när det gäller kvinnor Men nog passar han & Stevie pööörfect tillsammans!?
    I brist på McLeods tar jag boken och tassar ner i bubbelbadet

  • Lou

    Och Kane... hm, undrar jag vad han har i garderoben... ena stunden jättetrevlig å i andra lite suspekt. Hoppas han har rent mjöl i påsen men inte tycker jag han har ngt yttre som attraherar...

  • Lou

    Marräng: ~ VÄLKOMMEN ~ (om jag inte redan sagt det Gillar ditt nic Oh yezzz

Svar på tråden McLeods Döttrar