• GuAl

    Någon som gått ner 2-4kg/vecka hur gjorde ni då?

    marina81 skrev 2008-03-04 06:24:22 följande:

    Har gått ned 5 kg på 2 veckor genom att skippa alla onödiga kalorier, träna 2-3 ggr vecka och dricka mycket vatten, äta mindre portioner men mer sallad!


    Hej! Varje gång du tränade, hur många minuter tränade du? Ungefär hur många kalorier/dag åt du? Vad var det mesta du åt? Hur många kilon vatten drack du ungefär? Så det är möjligt att gå ned 20kg på en månad då? Tackar! :) 
  • GuAl
    Emmhsjsjdj skrev 2016-11-23 14:11:48 följande:

    Jag har redan läst att du inte vill svälta dig själv men det får verkligen snabbt! Jag har gått ner 5 kg på 8 dagar och då har jag gjort så att jag äter nyttig frukost som jag står mig på, men ät inte för mycket! Sedan dricker du mycket vatten och äter sedan en nyttig middag så att du står dig men igen inte för mycket. Sedan kan du ta ett äppel eller två eller någon annan frukt under dagen. Men tänk på att dricka mycket vatten!


    Vad åt du för typ av frukost, lunch och middag? Hur många kalorier om dagen åt du? Hur mycket vatten drack du per dag? Tränade du eller något liknande? Tror du att vattnet hjälpte mycket mer med att förlora vikten? Vad drack och åt du mestadels under dagen? :)
Svar på tråden Någon som gått ner 2-4kg/vecka hur gjorde ni då?