Inlägg från: HenrikW |Visa alla inlägg
  • HenrikW

    Barnmorskor mfl

    Jag och min fru är för tillfället i månad 6 och något som ständigt irriterar mig är hur åtsidosatt man blir som blivande far. Sist jag och min fru va på kontroll hos barnmorskan upplevde jag det väldigt kränkande.På mina frågor fick jag spydiga kommentarer medans BM lyssnade noga och lyhört när min fru ställde frågor och trots att jag lämnat personuppgifter tidigare så ville de ha dem igen då de slarvat bort dem,är det uppgifter som slarvas bort? Känns som att det är lika bra att utebli på nästa besök. Är det fler som upplever likadant?

  • Svar på tråden Barnmorskor mfl
  • HenrikW

    Ja man ska väl inte generalisera och dra alla BM över en kam självklart, de allra flesta är superbra och det finns säkert anledningar till varför saker och ting slarvas bort. Jobbar själv inom sjukvården och upplevde att BM blev nervös och lite osäker när det visade sig att jag visste mer om vissa saker än vad hon trodde osv. Vi började diskutera ang epidural bedövning som är mitt arbetsområde, hon kände sig nog lite obekväm då. Dessutom har jag varit lite orolig under gravideten för jag har sett en massa tråkigheter på jobbet ang förlossning och har det med mig i bagaget, men nu har jag varvat ned lite. Ny BM också och det fungerar perfekt.

  • HenrikW

    Igår ringde BM igen angående min frus Blodvärde som spökar och inte vill gå upp. Min fru jobbade och jag hade ledig dag så jag påtalade för BM att min fru kunde ringa upp nästa dag då hon har ett jobb där man helst gärna inte stör i onödan. När jag frågade vad saken gällde blev BM allmänt obekväm och jag märkte att hon inte ville tala om för mig vad det gällde. Fick verkligen tala om för henne att vi är faktiskt gifta och har inga direkta hemligheter för varandra, då kunde hon kläcka ur sig att hon ville ta ett nytt HB på min fru så fort som möjligt, trots att vi var hos BM i förrgår utan att ta prover =) Är de uttråkade och saknar sysselsättning eller? Dessutom har Pappagruppen blivit inställd så vi sitter alla samlade på föräldrarträffarna. Hejja!

Svar på tråden Barnmorskor mfl