Inlägg från: Hallontårta |Visa alla inlägg
  • Hallontårta

    Rabattkodstråden

    Den Lindex-rabatten i pdf-filen, man kan skriva ut den och använda den alltså?
    Det registreras inte på club-kortet eller så om man använder samma kupong flera gånger?



  • Hallontårta

    Nice! Men jag är så harig. haha

    Fru Indosaurie skrev 2008-06-05 09:15:45 följande:


    det verkar inte så, någon hade ju använt den 5 ggr
  • Hallontårta

    Men man kan väl bara använda den en åt gången? Inte flera samtidigt väl? Tänkte ni säger att ni har gjort sådana klipp, men det är väl "bara" 50:- ni "tjänar" på köpet?

  • Hallontårta

    Ja


    ulrikahö skrev 2008-06-05 20:37:58 följande:
    Nej, så klart kan man bara använda en kupong per köp, men en tröja för 59,90-50=9,90 kr i en butik, och en annan tröja för 79,90-50=29,90 i en annan butik o s v, det kallar jag klipp det :D
    Ni som har handlat på Dunnis, är det bra kvalité? Bra storlekar?
  • Hallontårta

    Får man värdechecken på Lindex till mailen normalt eller? Det står inte att den gäller endast en gång/hushåll, då kan de ju inte klaga om man använder den flera gånger.

  • Hallontårta

    Oj! Nej det skulle jag aldrig våga testa. Men 50:-/helt köp flera gånger kanske...för det står ju faktiskt inte att man bara får använda den en gång.

    mollan nu skrev 2008-06-09 09:45:38 följande:


    Jag är så feg så jag vågar bara använda en 50:- kupong per köp. Men min mamma tog 6 stycken och betalade med. Gick hur bra som helst. Hon fick betala 8:50 för trosor, smink och en tröja.
    Kan man använda den redan nu? Tyckte jag läste att någon sagt att den inte skulle ha kommit ut förrän den 19:e?
  • Hallontårta

    För fasen, Mediamarkt-framkallningen var man ju tvungen att hämta ut i butik. (vilket är 10 mil bort) Att de inte kunde skriva det innan man laddade upp bilderna då! så onödigt. :(

  • Hallontårta

    Haha ja jag laddade upp 650 bilder, snacka om snopet! Kanske det var jag som läste dåligt, men jag märkte det inte förrän jag kom till kassan. Lite fult gjort av dem om det är så! Nu har jag beställt lite från Fuji iaf.


    BasseKatt skrev 2008-06-10 20:34:48 följande:
    Hallontårta: Fy,vad drygt! Känner mig nästan lite skyldig eftersom det var jag som tipsade... Tycker att du ska skriva och klaga och be att de TYDLIGT skriver ut det på sidan. Ladda upp bilder brukar ju ta en bra stund. Speciellt om det är många... Trist!
  • Hallontårta

    Men många affärer säljer de formaten på album nu. Jag tycker detta format är bättre, då det inte klipps så mycket av korten.


    Moonis skrev 2008-06-10 21:32:50 följande:
    En liten varning med Fujis kampanj är att det bara gäller formatet 11x15. Såg inte det förren efter och hoppas jag kan avbeställa. Det formatet går inte in i vanliga album nämligen
  • Hallontårta

    Ah, det brukar jag nästan aldrig läsa. :>
    Elgiganten hade 10öre/bild för inte så länge sedan, hoppas de kör den kampanjen igen snart. ;> Det blir säkert priskrig sedan efter semestern, alla ska vara billigast.


    Lizette skrev 2008-06-10 21:04:11 följande:
    Jag skummade igenom villkoren innan jag skulle beställa och där stod det att man skulle hämta i butik men de kunde gott ha skrivit det lite tydligare.
Svar på tråden Rabattkodstråden