Inlägg från: Lindilididda |Visa alla inlägg
  • Lindilididda

    Vasa - Kristinestad 9

    ms17: jaaa, oftast klarar han sig utan. Försökte verkligen inatt att han sku nöja sig med bara tutten...men nej.. Det är bara att stiga upp och fixa till flaskan.. Igårnatt ville jag säga upp mig som mamma för en tid

  • Lindilididda

    Vi har oxå planer på att lägga L i eget rum så snart som möjligt! Vi har samma problem som ni, vaknar av våra oljud och väckarklockor.
    Det är "endast" operation städa ur skrivbordet och ordna upp papper och grejs innan det..

  • Lindilididda

    ms17: ja, men precis! Dessa karlar!!! sambon tycker att "men kan inte BÅDE skrivbordet och Liam säng samsas?!" Ni skulle se storleken på rummet!!

    Mitzi: det var därför jag oxå blev förvånad! Liam har ätit 2ggr kött sen han var en 5-6mån!!!

  • Lindilididda

    Jahaa...alltid lär man sig nåt nytt ang. maten alltså!!

    Usch, Liam åt lunch just..han åt grönsaks-pasta..och den mängd spya som kom upp mitt under han åt är obeskrivlig!! Det bara forsa ur han!! Och nu spydd han på golvet oxå! Usch då.. VAD kan det bero på? Den maten har han ätit förr utan problem!

    Börja tänka på lindrig hjärnskakning...men int vet jag. Han stöter sig en hel del nu då han försöker resa sig mot saker, och sitter själv osv. Men inte kan väl sånt ge hjärnskakning heller?! Ojoj, nu är jag en nojjig morsa.

  • Lindilididda

    Pyzzlan: ja, då skulle det förklara mina magproblem och illamåenden oxå dom senaste dagarna!! Huvva!

  • Lindilididda

    Morning tjejer!

    Karina: jag tror inte det var spyase heller..men NÅN släng av det var det nog! Vi var i söndags på skären i Maxmo och jag sprang som ett tok till utedasset tiden vi var där, och illamåendet med skum mage höll i sig tills igår! Liam har inte kräkts lika mycket sen lunchen igår han heller, men mer än vanligt och haft lite lösare mage!

    Detta låter säkert dumt, men det är skönt att läsa att andra har problem med nattase och håller på att bli gälna oxå! Liam är ju endast 8 mån, och tidigare har det varit så enkelt att lägga honom: i spjälsängen, "natti-natt" och dit några vändor då han haft asia (tutten, lessen, måste hjälpa byta ställning). Men nuu....gaaaaah!!! Igår tog det "endast" 1h40 min..så liiite bättre än kvällen innan! Det som jag märkte funka nu var att jag med gick och sova till sist (han sover med oss ännu). Men det kan ju ha vart en tillfällighet.

    Jag bävar då jag ska börja jobba om det ska vara sånthär kråtas med nattase! Nu har vi förståss (som Lolanna oxå skrev) sovit länge om dagarna och allt blivit framskjutet..han sover sitt sista dagspass ganska sent..det kan ju faktist vara en orsak. Idag väckte jag honom lite tidigare, och ska väcka ytterligare lite tidigare nästa morron osv.
    Det värsta är ju att JAG endå gott skulle kunna sova till 10 varje morgon!! Helst ÄNNU längre! Ehehehheee.

    Nej men fy, vad långt det blev!

  • Lindilididda

    iolanthe: jupp, såna vyssan lull tassar har vi oxå! Skitbra! Men de har funkat mindre bra nu senaste tiden . Antar att det är nån fas vid 8-mån..måste ju vara en orsak till att det ska trilskas..

    mariem: jo, jag har märkt att en massa trådär här på FL kan vara dömande, men inte här! Underbart att få ventilera sig utan att nån pekpinnar hit och dit men endå ger respons och råd!

  • Lindilididda

    Kvällen på er!

    Inte har nån av er en överlopps hjälm till salu? Alltså en sån som man kan ha på barnen inomhus då dom ramlar och slår sig?

    Usch...Liam har fått sig några ordentliga stötar idag.. Känner mig så hemsk då man inte alltid är där i tid..men då det går så fort då han faller eller ålar iväg nånstans...och vips så är skadad redan skedd..

    Det var nog nåt mer jag skulle säga...och kommentera..hmmhmm... Kommer väl på det just då jag trycker på ´posta inlägget´!

  • Lindilididda

    Jo, NU kom jag på vad mer jag skulle fråga...typiskt!

    Är det vanligt att små barn lätt får blåmärken? Liam har 2 i pannan, ett på foten (??) och ett på armen.. börjar undra om de verkligen ska komma såå lätt?

  • Lindilididda

    annamanna: njahaaa...om sånt händer först efter 30...hur i h*lvete kommer inte jag att se ut då??!!

  • Lindilididda

    Lägger mig i leksaks-vapen-diskussionen oxå. Jag har faktist aldrig tänkt på det..eftersom Liam är mitt första barn.. Men inte vet jag om jag skulle köpa ett lekdsaks-vapen åt honom inte..nää, knappast.
    Men min sambo och Liams pappa är mycket intresserad av vapen och skjutas..så vi har en del olika vapen här hemma i förvar.. Jag måste faktist medge att jag med tycker det är kul att skjuta! Så inte skulle det förvåna om vi nångång far hela familjen till skjtbanan då L är äldre.. Men då skjuter man ju inte på mänskor, förståss!!

    Ms17: oooh, domdär Pappelinas mattor är för ljuvliga! Mamma har en sån i köket på villan...fiiint!
    Jag har x antal gånger haft mattor i tyg i köket..men aldrig mer. Nytvättade som dom är då man lägger dit dom så tappar man inte stekspaden på dom då??!! Grrrr.. Så för tillfället är vi matt-lösa i köket.

    Jag tänkte åka in till stan med Liam idag, ska faktist gå med mamma! Vis ka ahandla diverse viktiga prylar tills hon börjar sköta L på dagarna.

    Jo, en grej ja menat fråga en tid..hur mycket kostar det att ha barn hos dagmammor i månaden?

  • Lindilididda

    annamanna och alla andra med sjuklingar: krya på er!!

    Liam kryper nu! Han har de senaste dagarna krypit några steg och sen ålat sig dit han ska. Men nu kryper han flera meter på raken! *stolt mamma*
    Usch, va ångest jag får då jag tänker på allt jag kommer att missa i hans utveckling då jag börjar jobba! Tur att jag är ledig helger och kvällar! Alla tidigare jobb har jag jobbat både vardagar och vissa helger..så må-fre jobb känns lyx.

  • Lindilididda

    estevezz: åh! bilder??

    Jag önskar att jag sku få tummen ur arslet och sku gå till Needlepoint för att be Antti rita min nya!

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9