Inlägg från: annamanna |Visa alla inlägg
  • annamanna

    Vasa - Kristinestad 9

    ojdå..öh..int e min gubbe nån elektriker, men utebelysning har vi fast hur länge de funkar är ju en annan sak..

    merix: tusen tack för tipsen om kolik! Ska testa! Rådgivningstanten var hit idag oxå, lilleman var 4440g redan
    Passade på att fråga om hon tror det är kolik, men hon trodde inte det, men vi fick namn på nå droppar som vi ska hämta från apoteket, som ska lindra gasbildning och magont. Funkar det inte efter det, så ska vi ringa henne. Det är ju det oxå, han äter så himla fort, och för mycket, för det sista kommer upp tillbaks VARJE gång...

  • annamanna

    vi bruk å va dit varje år, men e blev int nå ifjol..minns it va vi hade för annat program då.. men vi brukar annars sova på villan nere vid Andra Sjön, och ha det mysigt Är en såndär grej som det hör till att man åker på..har gjort det i snart 30 års tid så

  • annamanna

    Pyzzlan: tack för tipsen! Allt tas tacksamt emot här! Har nog haft en liiite bättre natt, men inte alls en bra natt.. Men nu sover han gott iaf.

  • annamanna

    stort grattis till nya jobbet, Karina!!

    Idag har hela familjen varit till Vasa, det var lite av en ..ehm..utmaning
    en 7-åring,en 2-åring och en nyfödd att hålla reda på..håhå Han i vagnen var definitivt lättast! Fast han var lite grinig då det var så himla varmt.
    Försökte hitta nåt åt mig själv nu, för en gångs skull, men tror ni att det blev så? nepp..som vanligt.. hittade åt Vincent och William lite kläder, men inget mer.. jo, mat förståss..
    Åså var vi till Hesburger och syndade jag riktit njöt, för jag har inte ätit hamburgare på 1 år snart

  • annamanna

    sitter å kikar på Vincent då han sover här bredvid.. han ligger inte stilla och han är inte tyst Men sover gör han

  • annamanna

    håhå vilken dag... allt går bara snett.. William har stött sig 4 gånger redan, Vincent vill inte sova (förrän för en stund sen) min dator slipper jag inte in på,brände maten,kokade skitäckligt kaffe, färgade tvätten ljusblå och fick en massa räkningar på posten och mina bröst håller på att spricka av mjölken! gaaah!
    Kan det bli nå mycket värre idag tro?
    Borde dessutom städa, vi får främmande hit ikväll.. men nu har jag så leidon så jag vill int gör nåt alls...

    Intressant med solkrämen alltså. Vi har inte använt på william ännu, för man ska väl inte det under 2 års ålder, men nu är han ju 2, så vi får börja på i sommar. Han har hittills mest haft sin arbetshalare på när han e ute med pappa och tunna byxor och en tunn långärmad när han är ute med mig. Vincent ligger ju i vagnen så han har bara en body på sig när han sover ute. Han blir lik sin storebror, man får absolut inte ha för mycket kläder på honom, han vrålar bara då. Inte sockor eller tunn mössa.. Å på natten endast blöja.
    Vi har föresten börjat med dropparna mot magont, och dom verkar nog hjälpa lite, svårt att säja såhär när man just börjat men.. dom heter Disflatyl, nån som använt dom? Fanns nå andra oxå, men domhär ska vara bättre och lättare att använda iom att man ger på morgonen och kvällen bara. Dessutom smakar dom tydligen gott Vincent gapar gärna när man kommer med den lilla flaskan och ska droppa dit
    Ska se om jag får nåt gjort nu innan båda vaknar.. ska kolla igenom räkningshögen..uscha.

  • annamanna

    just så..hann bara skriva att jag ska göra nåt så hör jag hur storebror vaknar och har bajsproblem..

  • annamanna

    lilja: ahaaaa, antecknar om DDS-juniorpulvret! Ska kolla om disflatyl hjälper nu först, men annars ska jag nog testa DDS. Man måst väl ha lite tålamod med allt innan man byter.. Men det är väl som med allt annat, man vill se förändring genast

  • annamanna

    hmm,.,.undras om jag ändå ska åka efter DDS-pulvret..
    Jaa, MissGoldie, det var ju synd, hade kunnat köpa det av dig! Nå, sådär kan det vara
    Har haft en rätt bra natt nu iaf, men tror att mycket beror på värmen oxå, att han är lite grinig. Har badat honom nu på morgonen och han stortrivdes, så nu ligger han i babysittern och flinar och halvsover. Ska lägga honom i vagnen och ut på trappan.
    Pappa och storebror åkte till skogs för att greja med grävmaskinen och harva en åker, så vi får vara i lugn och ro nu. Hade ju tänkt åka å handla blommor, men ska vänta lite nu eftersom han somnade. Ids inte väcka honom för att klä på honom. Han ligger i blöjan i vagnen nu.
    Ska ta en kopp kaffe och njuta av lugnet Sällan det är såhär tyst på morgonen

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9