Poetiskt om Pablo Neruda
Forum Svårt -bli gravid - Svårt att få barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • polyper i livmodern! kolla hit!

  Ons 4 jun 2008 07:39 Läst 26008 gånger Totalt 24 svar
  Hjarte­sjalen
  Visa endast
  Ons 4 jun 2008 07:39

  Jag har just fatt veta att jag har det pa 2 stallen i livmodern. Lakaren sager att det vore bra att ga in o ta bort dom, skrapa bort dom eftersom vi planerar att bli gravida....om vi har lyckan med oss saklart. :)

  Har du haft el har polyp/polyper? Vad gjorde du, har nagon det o inte opererat bort dom o anda lyckats bli gravida o fott barn?

  Vagar man ta risken att inte ta bort dom??

  Har nagon fatt MF pga detta??

  Jag undrar eftersom vi bor i USA o just nu har en urusel forsakring o vi vet inte om vi har rad att gora operationen o vi far lite panik.....o som vanligt e allt en evig vantan.

  Tackar for alla svar redan nu, da jag kanner mig ratt sa desperat faktiskt.

 • Ons 4 jun 2008 07:45 #1

  Jag hade 3 polyper som dom opererade bort... Blev dock inte gravid iaf.

  Om jag hade avvaktat med att ta bort dom i ditt fall?
  Ja kanske om jag "bara" försökte på egen hand, men inte om jag skulle göra IVF, då har man ju bara så och så många försök...

  Lycka till!
  Mini

 • Hjarte­sjalen
  Visa endast
  Ons 4 jun 2008 07:57 #2

  Hej o tack for ditt svar! Jag tanker sahar ocksa, att tank om embryot faster dar det e polyp o sa far man missfall o far arrbildningar osv......Jag vet inte vad tror du? Vad har lakarna sagt till dig ang dom nar du hade?

 • Hjarte­sjalen
  Visa endast
  Ons 4 jun 2008 08:00 #3

  Kan tillagga att min man just gjort en vasectomyreversal for 5 veckor sedan o vi skulle provat sjalva for nagon vecka sedan. Men sa sag dom detta i min livmoder, o jag har en cysta, samt att forra aret i Maj sa sa en annan lakare att mina aggledare vart blockerade, levde i he......vete i ett ar med vetskapen av allt o inga pengar till IVF. O sa gjordes en koll igen av aggledarna nu i Mars o da e dom helt oppna, lyckan vart gjord, men sa nu har jag dessa jakla polyper.....puhh

 • Ons 4 jun 2008 08:03 #4

  Dom sa att om jag hade försökt på egen hand skulle dom inte ha gjort något men eftersom jag just skulle göra en ÄD behandling ville dom att allt skulle vara så bara det bara gick. mina var iofs. små...

  Nu har jag tittat in i din press...
  Jag skulle nog ha sparat pengar till en operation och försökt själv úndertiden. Hur mycket kostar operationen?

  Vist är det jobbigt när man känner att man just kommit över en jätte tröskel och så dyker det upp en ny : S

  Kram Melina

 • Hjarte­sjalen
  Visa endast
  Ons 4 jun 2008 08:10 #5

  Ja det e bara sa jobbigt. Usch! Ok, jo, kanske man kan det. Jag e bara sa radd for missfall, o om jag blir gravid sa kan dom val inte ta bort dom da nar graviditeten redan e gjord, eller?

  Ok,sa dom sa till dig att dom inte rort dom om ni skulle forsoka sjalva. Jag vet inte hur stora mina e, det sa hon inget om.

  Jag vet att det finns myom, fibroid, o sa detta, polyp sa som jag har o det sitter i vaggen dar embryot ska fasta sa hon, o det sitter upp o fram i livmodern, ser t format ut sa hon forst. Men sedan sa hon att det "ser ut som 2".

  Det syntes pa vulbilderna som lite vitt o platt dar inne liksom.

 • Hjarte­sjalen
  Visa endast
  Ons 4 jun 2008 08:12 #6

  Glomde saga, operationen e 5000 DOLLAR, kan du fatta, inte kloka ju!

 • Ons 4 jun 2008 08:26 #7

  Nä drygt 25000 kronor är ju en del pengar...

  Jag skulle iaf. försöka själv medan jag sparade... Det finns ju massor med människor som blir gravida och föder barn med polyper... som inte ens vet om det...

  Har ni kollat upp att du har ägglossning?

  Jag har endometios, sällan eller aldrig ägglossning, dålig äggkvalitet och polyper. Dessutom har min man dålig spermiekvalitet så vår chans att bli gravida själva är nästan obefintlig, med egna ägg och icsi små och nu efter 4 försök med ÄD känns det som det inte heller är särskillt stor chans :(

  Gnäll, gnäll från mej/Mini

 • Hjarte­sjalen
  Visa endast
  Ons 4 jun 2008 08:42 #8

  Ja usch vad kampigt det e! Sa du har ocksa endo, det har jag med. Hur vet du att din aggkvalitet e dalig, har dom kollat det pa nagot satt? O att du nastan inte har agglossning, menar du att du inte har mens da heller?

  I denna traden far du gnalla hur mycket du vill, jag gor ju det hihi! ;) Kram fran mig!!

 • Ons 4 jun 2008 08:50 #9

  Ja äggkvaliteten såg dom ju när jag gjorde mina icsi försök med egna ägg, ägglossningen kan dom kolla med mediciner och blodprov.
  Jag trodde också att mensen var ett "bevis" på att man har ägglossning förut, man har ju fått höra "men du ska vara glad att du har mens, då vet du ju att allt är som det ska"... Kul när man har endo-ont så man vill dö... Men nu vet jag att nästan ingen har ÄL varje månad och att jag ev aldrig har egen ÄL...

  Gnäll gnäll : )
  Kram Mini

 • Ons 4 jun 2008 08:52 #10

  Kan man se polyper genom VUL?

Svara i tråden: polyper i livmodern! kolla hit!
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Svårt att få barn
Svara i tråden...

Innehåll