• Stormis

    Shopoholics reor på nätet part 5.5

    Åh vad jag hatar att älska trådar som denna. 2 beställningar på phunkycool (ÄLSKAR fraktfritt!!!!) och en på swwetfunky de två senaste dagarna. Tur att man åtminstone köper till bebisen för barnbidraget...

  • Stormis
    Pian82 skrev 2008-07-20 23:05:37 följande:
    Beställde också på phunkycool..Här blev det IdaT body o leggings(lila med igelkottar) och en nappflaska
    Åh, minns inte ens vad jag beställde, men 4 nappsnoddar totalt iaf. Grymt bra pris på oumbärlig produkt! Nappflaska, body och strumpor slank nog med också...
  • Stormis

    Någon som vet hur MALAs solskyddskläder är storleksmässigt? Såg dem på rean, men vet inte om stl 1 år blir för stort för en 70 sm 10-månaders. Någon???

  • Stormis
    Buttelina skrev 2008-07-21 12:55:31 följande:
    tror inte att det blir för stort! en kompis till mig har en grabb som är 16 månader och hon har strl 2år till honom. en annan tjej har en grabb som är runt 16 månader (men han är låååång ca 90 cm) och hon har strl 3 år till honom. Kolla i tjollabolla och ängeln73 s gallerier
    Tackar å bockar!
  • Stormis
    Mawe123 skrev 2008-07-23 16:51:15 följande:
    Jag beställde i fredags och gjorde en förskottsbetalning direkt, men har inte fått något på lådan än...
    Jag beställde i lördags OCH söndags, betalade med VISA. Fick grejerna igår tisdag i en och samma leverans. Supersnabbt!
  • Stormis

    Lite OT, men jag läste om någon som skrev om Traderas Powerlister för någon dag sedan. Jag har precis laddat hem Powerlister för att kunna förbereda auktionerna. I beskrivningen har jag tidigare använt olika färger, storlekar och teckensnitt för att förtydliga saker. I Powerlistern finns ju inga möjligheter till val för detta. Eller kan jag ändra det i samband med uppladdning, vilket iofs verkar vara dubbeljobb... Någon som vet?

  • Stormis

    Kajsan, inte direkt rea, men jag har spanat in den nya Me&I-kollektionen. Har för mig att du skrivit att det skulle komma overaller/uteplagg. Hittar inga??

  • Stormis
    Kajsan skrev 2008-08-11 16:28:40 följande:
    Uteplaggen kom i juni, de finns inte att titta på ,bara på bild.Fråga din säljare så kan hon säkert ordna så du får info om du är nyfiken på det.
    Åh, då hade jag rätt. Men fattar inte. "Finns inte att titta på, bara på bild". Alltså man kan bara få se på bild direkt av säljare? Inte på nätet eller live på träff? För att de är från i våras??
  • Stormis

    Nån som vet nåt mer ställe än Poppilopp som har fraktfritt på Molo?

  • Stormis
    Stormis skrev 2008-08-12 19:13:03 följande:
    Nån som vet nåt mer ställe än Poppilopp som har fraktfritt på Molo?
    Hittade eleraff. Glöm min fråga!
  • Stormis

    OT, men köp spännen från Ju Ju Be eller Petunia Pickle botton så kan ni hänga skötväska eller vad ni vill på vagnen! Funkar perfa!

  • Stormis
    EnilemmE skrev 2008-08-15 09:49:12 följande:
    Men det finns liksom inga bra fästen på väskan.. Det är isåfall som skrinda nämde resårsnörena som sitter på flaskfacken inne i väskan och de håller säkert inte för så mycket tyngd..Får helt enkelt släpa runt den på axeln!!
    Åh, sorry, missade det.
  • Stormis

    Kajsan!
    Allt ditt tjôt om Shampoodle har fått mig att buda in en på Tradera! Ajm inn löv Tack ska du ha! Se nu till och sälj ett par av dina så jag kan utöka samlingen

  • Stormis

    Nån som har tips på sidor med Plastisock? Googlade och fann ingen lycka på 15 första träffarna... Jagar med blåslampa rosa/gula leggings i 74/80.

  • Stormis
    EnilemmE skrev 2008-09-15 21:19:54 följande:
    Lilla W och Liten på landet
    Tack, men redan kollat. Ingen lycka där. Tyvärr Fler plastisocktips?
  • Stormis
    Helle skrev 2008-09-15 21:23:59 följande:
    Du kan ju alltid kolla alla ÅF på www.plastisock.se
    Ha, smarta du. Jag kom bara så långt att jag hittade butiksadresser. Nu hittade jag Internet-sidor med *slår mig för pannan*

    Jag letar vidare och slutar spamma tråden
  • Stormis
    Buttelina skrev 2008-09-15 21:44:41 följande:
    du vill ha de mönstrade?
    Japp...

    Nu spammar jag vidare. Hittade dem till slut, men till fullpris + ruggiga 49 kr i frakt! Så nu har jag ångest... Tanken var ju att hitta dem på rea, de är ju gammal kollektion!

    Egentligen är allt Kidzshopens fel Hade ett par barllor och köpte matchande jacka på rean (rosa/svart), men efter 2 v kom mail som sa att de var slut och jag valde rosa/gul istället. Så nu står jag här utan brallor. Eller ASdyra brallor...
Svar på tråden Shopoholics reor på nätet part 5.5