• EnilemmE

    Shopoholics reor på nätet part 5.5

    Nån som vet om dessa NAme It-jeansen finns på rea nånstans?? Gärna även de med den gröna mudden!


    ♥ LOVA ♥
  • EnilemmE
    Etnica skrev 2008-06-30 15:47:39 följande:
    Igår fyndade jag i den superfina butiken Cacau som ligger här i Örebro. De hade 30% på hela sitt sortiment så jag bunkrade upp med fyra par Nova Starbrallor, lite Småfolk, Villervalla o Rockefella. Kan tipsa alla som har vägarna förbi metropolen Örebro att besöka denna affär med "alla" klädesmärken man vill ha o en SÅÅÅÅÅ himla trevlig ägarinna!!!
    Åhhh, vad bra, vi som ska till Örebro på semestern!!!
    ♥ LOVA ♥
  • EnilemmE
    Kerplunk skrev 2008-07-02 07:48:15 följande:
    Hur stor användning har ni andra haft av en lurvoveralll till era 1åringar? Min lilla fyller 1 31 jan och funderar på om den kommer användas så mycket? Inte för att det kommer hindra mig från att köpa en ändå men..Och ingen som kan berätta lite mer om vad som kommer i de nya kollektionerna? Så man vet om det är något man ska ha koll efter och va beredd med pengar till!
    Jag köpte min lurvfleece nångång under hösten förra året och min tjej fyllde 1 år i början av februari i år och vi använde fleecen HELA vintern!! Eftersom det aldrig blev riktigt kallt hos oss i Småland i vintras så kunde vi ha den typ mellan oktober-mars, med undantag för enstaka kalla dagar! Då köpte jag först en stl. 80, men den gick sönder och när jag reklamerade fanns bara en stl. 86 kvar och det är jag mycket tacksam för, för den overallen kan hon ha fortfarande!!
    ♥ LOVA ♥
  • EnilemmE
    Kerplunk skrev 2008-07-02 08:07:31 följande:
    Va bra! Då kommer den nog säkert komma till användning. Har börjat fundera på vad för vinterkläder som kommer behövas egentligen.. Är ju lika bra att börja shoppa dom nu så slipper det bli så dyrt på en gång sen.Var stl 80 mycket stor för din dotter i början?
    Här är min dotter 8½ månad i en stl. 80:

    Bilden “http://www.familjeliv.se/hem/enilemme/gallery/phpf2p3g3.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

    Stl. 86 vek jag i ärmarna i början, men kantbanden gör att overallen inte åker ner över skorna så benen vek jag aldrig. Det går ju vika över händerna oxå, så det gör inget att den är lite lång i ärmarna, det är nästan bara bra! Vi hade nästan aldrig vantar på, smidigt!!
    ♥ LOVA ♥
  • EnilemmE
    Kerplunk skrev 2008-07-02 22:30:16 följande:
    Okej, då är den alldeles för stor.. 80 får det bli då! Det är så jäkla svårt att handla så långt i förväg...Upptäckte nu att jag var väldigt smart när jag köpte po.p´s skaljacka i storlek 68!  Kommer ju knappt funka till hösten.. Men de verkar ju iofs stora i storlek..
    Det beror ju på lite hur stor din tjej är??!
    Min lilla donna har alltid varit en rätt rejäl tjej, dock inte "tjock" men heller inte speciellt lång, så 86 i lurven har passat henne kanon, men passar som sagt även fortfarande nu när hon är 17 mån! (Tror jag iaf )
    Men kör du på en 80, den kommer garanterat att funka hela vintern och säkert en bit in i vår oxå, om hon inte är en riktig tungviktare, för då kan det bli tajt med andra kläder under!!?
    ♥ LOVA ♥
  • EnilemmE
    Etnica skrev 2008-07-06 12:02:36 följande:
    Letar som en galning efter bokstäver att sätta på dörren i lite tjejigare stil. Vet att jag har sett det någonstans men nu när jag letar så hittar jag inte. Någon som vet????
    Jag tror vi köpte våra på myfirstroom.se eller .com, vilket det nu var..
    ♥ LOVA ♥
  • EnilemmE
    zasata skrev 2008-07-17 18:23:16 följande:
    okej, vilken stl bör jag man ta till en tjej född maj 07? hon är rätt stor.. men inte jätte.. ett år var hon 77 lång och 10.5kg. Är det något stretch i overallen? (spant på en på tradera, och den är min i så fall!)
    Jag hade tagit 86! Hade min 86:a från att min skrutta var 9 månader till över ett år och hon kan fortfarande ha den, 1½ år i augusti! Inte heller så liten, var 78 lång och vägde 11040 på 1-års kollen.
    ♥ LOVA ♥
  • EnilemmE
    Etnica skrev 2008-07-20 11:26:32 följande:
    Är det någon rabattkod på phunkycool???
    Står på deras förstasida, men den är 60, t.o.m idag!
    ♥ LOVA ♥
Svar på tråden Shopoholics reor på nätet part 5.5