Inlägg från: tindistar |Visa alla inlägg
  • tindistar

    För lite fostervatten??

    Hej.. har inte läst tråden utan bara det du skriver i ts. Jag hade för lite fostervatten med båda mina barn i v.18. Dem växte inte heller som dom skulle. Dem pratade om abort och fostervattensprov. Det blev inget för jag fick återkomma för kontroll varje vecka en månad och för varje vecka ökades fostervattnet lite i taget. Ut kom mina barn som den sista halvan av graviditeten växte till sig rejält och blev större än genomsnittet.

    Om jag hade varit du så hade jag krävt ett andra utlåtande om vad du än gör fatta inga snabba beslut förrän du är säker på att njurarna verkligen inte fungerar. Mina barn har inga som helst problem utan jag är en sån som har lite fostervatten i början men som sen får normal mängd.

    Svarar gärna på fler frågor.

  • tindistar
    Harling1985 skrev 2008-07-04 15:00:57 följande:
    det är så himla jobbig att bråka och disskutera om ens barns liv ju.. Men nu har vi fått en ny och ska göra UL om en vecka igen...Men om du känner att du vill svara så undrar jag: Hur lite foster vatten fanns det hos dina barn?? Och såg dom att urinblådan fungerade som den skulle på dom??jag kan inte ta det här valet, om jag inte får något riktigt svar, och som det är nu så känner jag inte att jag har fått något som jag verkligen kan gå på.. Och man hoppas ju så himla mycket att dom ser fel, tror fel, antar fel...
    Jag kommer inte ihåg exakt mängd men det var väldigt lite. Dem sa till mig att det var lika bra att göra abort med en gång så att dem slapp strula. Men jag gav mig inte och min mamma sa flera gånger att jag inte skulle ge mig. Och nu sitter jag här med två små töser. Med min första såg dem att urinblåsan fungerade efter tre ul. Men med min andre såg dem inte att urinblåsan fungerade utan det var inte förrän efter v25 dem såg det. Hade en dålig läkare andra gången som bara ville att jag skulle göra abort så han slapp besvär. Sen krävde jag att få den läkaren jag hade med första barnet och då visade sig att allt var som det skulle,.

    Jag vet hur du har det. jag har också varit helt förtvivlad och bara velat gräva ner mig. jag hade tur. det ordnade sig för min del och jag hoppas innerligt att allt går bra för dig och ditt barn också.
Svar på tråden För lite fostervatten??