• ODS

    För lite fostervatten??

    Hej ts, beklagar verkligen den svåra situation ni är ii!!

    Här i vår stad Linköping finns det en privat läkare (Anders Selbing) som anses vara bland de bästa i landet, han har väldigt avancerad ultaljudsteknink (bla 3D) tror inte man behöver remiss dock är det ju privat så det kostar en del men jag vill ändå tipsa om honom, han sägs vara jättebra, väldigt erfaren och empatisk.

    lycka till!

  • ODS

    Harling: vad "bra" att det fanns ngt jag kunde göra för er i denna svåra stund! Såg oxå vad priserna låg på men ibland är man ju villig att betala det man kan för att få veta, förstår att ni gör vad som står i er makt att göra nu! Jag vet som sagt att han är otroligt skicklig och väldigt empatisk har massor av erfarenhet, vilket ju är otroligt viktigt inte minst nu!!

    Stort lycka till igen!!!

  • ODS

    Åh, det är så tråkigt och så synd om er att ni får träffa så oproffisionella personer, fattar inte att de inte kan vara lite mer medmänskliga??!! Håller alla tummar och tår, och vill bara säga att hoppet är det sista som överger en sägs det och så länge det finns liv finns det hopp!

    Massor med kramar

  • ODS

    Åh, visst är ert lilla knyte er efterlängtade bebis! självklart, är så oproffsigt att läkarna, barnmorskorna o övrig personal behandlar er så illa blir så upprörd när jag läser dina rader, ni och ert barn har rätt till mänskligt bemötande i denna svåra stund. Du har ju kommit ganska långt i grav, när upptäcktes det att allt inte såg ok ut, vilken vecka??
    Nu borde de ju ända kunna se ganska bra på ul, när du kommit ganska långt in i grav.

    Håller tummar o tår för er!!

    Många kramar

Svar på tråden För lite fostervatten??