• alexK

    Kåt, gravid och tänder på brudar?

    Ja... faktiskt, andra gången i mitt liv som jag hade sex var under min graviditet! Hade några tokiga lusttoppar och i en av dom blev jag så otroligt attraherad av tjejer... pratade med min sambo om det, och han accepterade att jag testade. Så jag frågade rakt upp och ner en annan kvinna i bekantskapskretsen en gång när vi träffades... hon var sugen på att testa, så så blev det! Hon tyckte för övrigt att det var *väldigt* speciellt att få mig just när jag var höggravid med stor mage... och det kan man ju förstå Oj, hon tjatade om att vi skulle göra det igen men överrenskommelsen med min sambo var att vi bara skulle testa en gång... ja, fantastiskt skönt va det i alla fall.

  • alexK

    Jo, det skrev jag inte: njut av lusttoppen! Onanera så ofta du känner för det. Vibrator är ju bekvämt om man gör det ofta Finns små och tysta som man kan använda på bussen och liknande (!). Sen var det en otrolig upplevelse för mig att ha sex med en annan kvinna när jag var gravid, jag kan rekommendera det, men det kräver ju att du pratar med mannen om det. Kanske ska ni ha trekant så han får vara med.

  • alexK
    Svar på #4
    alexK skrev 2008-08-02 10:27:35 följande:
    Ja... faktiskt, andra gången i mitt liv som jag hade sex var under min graviditet!
    ...som jag hade sex *med en kvinna* menade jag förstås!

    Nej, känns det inte OK att va med en kvinna ska du förstås inte vara det. Njut då av dina fantasier istället! Finns mycket att fantisera om... vet ju inte hur det är för dig, men för mig och hon jag var med stod liksom magen i centrum... hon hade typ sex med den, och det gjorde oss båda väldigt upphetsade, vet inte, kanske är en idé till en fantasi.
Svar på tråden Kåt, gravid och tänder på brudar?