Inlägg från: MiniMie |Visa alla inlägg
  • MiniMie

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    svärmor åkte i morse kl6... hoppas hon kommer hem med en hel massa fynd åt oss =)=)

    själv väntar vi på skrutten ska titta ut.. så åker vi nog ner själva strax före jul en vända.. julklappsinköp..

  • MiniMie
    InHeaven skrev 2008-10-02 12:10:42 följande:
    Ha ha ha gud så roligt att det finns en tråk om Gekås. Jag jobbar nämligen där.. Sitter i kassan :)
    åhh..en liten fråga; handlar man lika mycke när man jobbar där??
    Alltså.. fattar om man itne handlar för massa tusen åt gången.. men, handlar man även mycke fast man jobbar på stället..inte så att du hellre handlar någon annanstans??
  • MiniMie
    Lapskojs skrev 2008-10-02 12:17:37 följande:
    Ja, som ni kanske fattat så var jag på GeKås en sväng igår eftermiddag, kom kl 16.30 och det var väl ganska lite folk, men tillräckligt för att man var tvungen att köra höggerregeln mellan ställen ibland. Men sedan tunnade det ut och den sista timmen innan stängning var underbar! Som att ha varuhuset för sig själv! Jag tänkte att man kanske kunde tipsa om sådan man köpt och som man blivit väldigt nöjd med. Ibland är det svårt att veta och man får ju chansa om man inte kan åka så ofta.Jag kan rekommendera haklapparna (i mitt galleri), all frotté de har och bodiesarna med märket "Baby" (oxå i galleriet). Märket med giraffen och teddybjörnen är för breda och stora i armarna för min lilla smala tjej. Pyjamasarna är kanon också tycker jag.
    jag ÄLSKAR deras "dagisset"... vi köper alltid de till sonen.. han är 3 nu och dom har funkat lika väl höst, vinter som vår..bara att reglera hur mycke kläder som finns under. BILLIGA, och slitstarka..!
  • MiniMie

    vi åker nästan jämt flera dagar.. då brukar vi skippa provningen, och göra den i stugan iställe.. och sedan lämna igen de som inte passar eller byta storlek dagen efter. brukar fungera fint =)=)

  • MiniMie
    Ammie skrev 2008-10-02 15:03:00 följande:
    Kan ni inte dela med er av era shoppinglistor? Så jag kan fylla på min ;)
    håller med!!
  • MiniMie

    vi köpte en tv med inbyggd dvd i till sonen i julklapp från oss förra året.. inte så skoj att få som nästan 3åring.. men praktiskt för oss att han hade en egen. den kostade 2000:- var en va dom billigaste på hela marknaden då. vi ringde hem och bad min bror kolla upp priser över nätet och ingen affär sålde just de märket den modellen billigare än gekås. =)

    Den gången slutade våran nota som högst... 10 000:-!!! Och då var de i november..och vi köpte juklappar till både min och sambons familj..med syskon och syskonbarn och allt vad de nu är..utöver att vi handlade massa vinterkläder oxå till sonen..i fler uppsättningar. Hade aldrig haft råd att köpa så mycke julklpappar till våran stora släkt om vi itne åkt till ullared..Jag tycker nog vi alltid fått mycke för pengarna!

  • MiniMie

    ...nu sist vi var ner.. i maj, inhandlade vi massa bebisprylar. noten belv betydligt billigare då vi inte skulle ha massa pressenter och julklappar och sånt.. utan bara lite sommar kläder..inredningsprylar och som sagt..bebissaker.
    Tycker tyvärr utbudet av dom minsta storlekarna inte är så där jätte bra.. men..sånt man får ta.
    Fick allafall tag i ett bamses babygym för 300:- billigare än de kostar i vanlig butik. Och massa andra tillbehör till kommande bebis.

    nu väntar vi bara på att han vill ut.. vilken dag som hellst är de dax.. sedan åker vi enr för julklappshandling igen den 6dec.

  • MiniMie
    Nimsy skrev 2008-10-02 22:25:21 följande:
    hehe.. en undran bara sådär... Har läst några sidor tillbaka o inte nå neg om Gekås. Kanon.Men allvarligt? Ingen som fått med sig nå hem som ni blitt arga/besvikna osv över ?? Jag har varit där tre gånger... (alltså jag gillar stället =)Men har alltid fått med mig defekta saker hem typ. första gången var det saker t tösen som vart galet, köpte ett princess tält bl a.. Men på den fattades det två viktiga saker på i själva anordningen så det gick inte ens att få upp ????köpte en hängande lampa o sladden var 40 cm?? räckte ju knappt till o hänga upp den =)Sen köpte jag bambinos nappar o det visa sig att ett av paketen jag köpte(köpte 3 paket) så var napparna 1 cm kortare än dem man typ köper hemma i nån butik  ??hehe.. men ska väl dit igen nån gång här framöver ...
    jo da.. en hårklippningsmaskin som var trasig när vi köpte den.. märkte de först när vi kommit hem..

    hörlurar.. men, dom hann vi byta innan vi åkte då dom testades direkt efter vi vari i affären.. och som jag skrev innan.. brukar prova kläder och kontrolera varorna efter vi handlat..iom att vi stannar minst ett dygn. så hinner man lämna igen..
  • MiniMie

    svärmor kom hem inatt från ullared... inköpen var väl inte ritkgit de vi hade tänkt oss trotts våran väldigt detaljerade lista på vad vi faktiskt ville ha.. Men, lite skoj hade hon fått med allafall.

    Mycke var på tok för stort.. så, som tur är åker barnets gudmor ner igen på lördag och byter våra kläder.. hehe..
    Vi brukar faktiskt göra så.. alla åker olika omgångar så de är alltid någon som ka byta om de blir galet.
    Dock var de skönt att få hem lite extrakläder nu..fast de inte var exakt vad vi förväntat oss..och så var de ju bra att man fick se vilke storlek han drar nu..sonen..vissa klädmärken där nere har ju andra storlekar än på "vanliga" affärer..

  • MiniMie
    Anke skrev 2008-10-05 16:12:43 följande:
    man ska inte använda ikeas lammskinn till barnvagnar
    varför inte???
Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8