Inlägg från: sladdis på G |Visa alla inlägg
  • sladdis på G

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    Men hallå!!! Det är ju höstlov nu, så inte konstigt om det e kö.

  • sladdis på G
    BROCCOLLI skrev 2008-11-13 13:28:19 följande:
    Stämmer det att man ej bör köpa elartiklar på Gekås, därför att man ej får med garanti, kan vara lite bra att veta ifall (fast jag tycker inte det är så noga, de pengarna har jag väl råd att förlora isåfall men är nyfiken iaf)?
    Det är ju kvittot som gäller som garanti, därför är det viktigt att artikeln slås in som just den vara det är, via streck koden och INTE t ex radio 199:- (om det nu skulle saknas streck kod o kassörskan ringer o kollar pris på avdelningen). Kan vara värt att vara lite extra uppmärksam själv.
  • sladdis på G

    Är det någon som har koll på utbytet av lego - typ polis, brandbil eller liknande (små lego alltså).  

  • sladdis på G
    PrinsArthur skrev 2008-11-15 10:35:03 följande:
    sladdis på G skrev 2008-11-14 20:38:42 följande: Igår när vi var där fanns inte mkt lego alls,men andra gången jag var på leksaksavd så höll de på att plocka upp massor av lego,men vad det var i ala kartonger vet jag inte tyvärr...
    Shit va trist..... tänkte ju åka dit i början av nästa vecka och shoppa loss lite. Var där för två veckor sedan och då var det också utbplockat på den fronten.

  • sladdis på G

    Var på Gekås idag em/kväll *jätte lugnt*.

    Finns bilder i mitt galleri, (om någon är nyfiken). Tyvärr fanns det ju inget sådant lego som jag var ute efter, men en liten del annat.

  • sladdis på G
    Glittertrollet skrev 2008-11-29 21:24:35 följande:
    Sulkys? Har hört det finns, någon här som köpt det på gekås? Vad kostade dom och framför allt var den bra? Har någon bild att visa kanske?Tacksam för svar!
    Vi köpte till sonen för ca 2 ½ - 3 år sedan, en helt valig beige (fanns även blå) kostade kanske 269:- minns inte exakt, men under 300:- han åker fortfarande i den emellanåt. Den var iaf. värt sitt pris. Har ingen bild dock....
Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8