• sarahl

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    hur är det med textilfärg. (sånt man färgar kläder med) och fina fleecefiltar?

  • sarahl

    någon som vet om det finns regnOVERALL. tycker det verkar så smdigt på de små liven.

  • sarahl

    men du, kan du inte behålla den i 74 ändå. de växer ju så fort. Skall dit till helgen, men jag bor på gotland. kan köpa en i 68 o skicka om du vill, men 74 kanske passar i vår?


    AnetteGunnarsson skrev 2008-09-21 18:00:08 följande:
    Till dottern som är 17 månader, köpte jag den lila overallen med massa grejs på :)Köpte storlek 98, vad har ni köpt för storlek på den overallen till er 1,5 åring??? :)Annars köper vi 104 på kläder..Tack så mycket för svar!!! :)
  • sarahl

    och vi åker samma helg som löning hur osmart är det. men kul ska det bli.

    vet ni om det finns elektrisk luskam på gekås?

  • sarahl

    OJOJOJ, ni kommer ångra att ni inte tog större bil. Herregud hur ska ni få plats. Om ni har möjlighet så ta med er en takbox. Det kommer ni inte ångra.
    Diana P skrev 2008-09-25 21:34:15 följande:


    Åh imorrn natt åker vi,fem tjejer i en V70 från stockholm Det ska bli så kul,hoppas nu bara man fyndar också!!Ni som åker dit imorrn måste komma in och berätta hur sortimentet va!!
  • sarahl

    ikväll åker vi båten till oskarshamn, för att vara reda att bestiga gekås imorgon och på söndag. Listan börjar bli lång. och det lär bli trångt i bilen. Tur vi bara är 2 vuxna.

  • sarahl

    Nä vi hyr privat av en tant alltså ingen förmedling.


    Pixxi skrev 2008-09-26 07:16:58 följande:
    Åh vad roligt. Hoppas att ni får det trevligt. Bor ni på campingen?Vägen mellan oskarshamn o ullared är så himla tråkig. Men det är de värt
  • sarahl

    Hemkommen ca 6000:- fattigare. Men vinterkläder och stor påfyllnad av kläder till 4 barn och 2 vuxna. samt massa annat. Men oj vad skoj vi hade, mannen och jag. Tyvärr blev vi så trötta på slutet och massa folk så vi fick inte med oss så mycket julklappar som vi önskat, men jaja det får gå. Kanske hinner en tripp till innan jul

  • sarahl

    jag vill lä'gga till att när vi var där i helgen så tyckte jag att det fanns mycket snyggt och bra på tjockis avdelningen, dock bara överdelar och inga byxor alls.

  • sarahl

    jo för stora personer, på herr fanns lite i 4Xl men inte så jättemycket, men jag kollade inte så noga där heller.


    lyckligmamma skrev 2008-10-01 07:08:42 följande:
    menar du för stora personer? Finns de killkläder? Tänkte köpa nå tilll killens bror som har 4 XL
  • sarahl

    Åhhh bara varit hemma i 3 dagar men vill åka igen. Hur f*n ska jag kunna skrapa ihop pengar till detta innan jul. Tips emottages. Försöker sälja av lite hemmsydda kläder via tradera med den går inget vidare. länkar ändå från min blogg.

  • sarahl

    Den ligger alldeles precis brevid Underklädesavdelningen.


    smålandstös skrev 2008-10-01 21:45:45 följande:
    Var ligger tjockisavdelningen??? Så jag kan gå direkt dit efter barnavdelningen.....
  • sarahl

    de ligger ganska precis innan för ingången. rakt fram iallfall i lördags. Fast du går inte runt och fyller den där inne som deras gula "ikeapåsar" utan packar i den efteråt.


    JoPoAnWi skrev 2008-10-02 10:06:06 följande:
    vart hittar man shoppingbage? Har varit på jakt efter den förut, men har aldrig hittat nån . Har bara använt en sån där vanlig kasse som man måste lämna tillbaka.
  • sarahl

    är det någon här som skall dit nu mellan fredag och söndag.
    köpte 2 t-shirt som jag skall sy om, men nu vill jag ha flera o de var så där grisigt billiga. så om någon har lust att handla ett gäng och skicka mig så kan ni väl inboxa, please???

Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8